Een Hemeldoos als herinneringsdoos - | Blog | Verlies en Veerkracht
Voor 16u besteld, direct verzonden!
Herinneringsdoos blog

Waarom een Hemeldoos als herinneringsdoos?

Waarom heb ik nu juist voor de Hemeldoos gekozen als herinneringsdoos?  Een tijdje terug ging ik op zoek naar een fysiek gedenkhoekje voor mijn klanten die een kindje moeten missen.  Tijdens mijn zoektocht kwam ik wel meerdere herinneringsdozen en troostboxen en dergelijke tegen maar er was geen enkele bij waarvan ik dacht: ‘Ja, dat is het!’  Tot ik de Hemeldoos ontdekte dan…

Wat zo waardevol is aan de Hemeldoos is dat je jouw doos helemaal kan aankleden, versieren en personaliseren zodat je jouw kindje echt dichtbij voelt als je ernaar kijkt.  

De Hemeldoos bestaat uit 6 losse panelen die sluiten met een verborgen magneetsysteem.  Jij beslist hoe je hem neerzet: helemaal open, deels open of gesloten.  Hij is in elke vorm even mooi! 

roze Herinneringsdoos

Creatief bezig zijn met jouw geliefde in gedachten brengt rust en dat is helend voor je rouwproces.  Hou je er niet van om creatief bezig te zijn, dan kan je jouw Hemeldoos ook blanco neerzetten, want ook dan is hij heel mooi.  Je kan er persoonlijke spulletjes en foto’s in bewaren.

Herinneringsdoos roze

De meeste herinneringsboxen die ik tegen kwam dienen om spullen en papieren en dergelijke in op te bergen.  En dat is nu net het verschil met de Hemeldoos.  Deze dient juist om persoonlijke spulletjes een mooi plaatsje te geven en mooi te presenteren. 

Bovendien is het fijn om af en toe het ledkaarsje even te doen branden voor extra sfeer.  En heb je hem liever gesloten dan is dat ook prima want ook dicht is hij prachtig.

De Hemeldozen zijn beschikbaar via mijn webshop in 6 verschillende kleuren.  Je kan ze aankopen voor jezelf als je zelf een herinneringshoekje wil inrichten voor een geliefder.  Het doet deugd om hem of haar op deze manier een mooi fysiek troostplekje te geven.  Een Hemeldoos is ook een heel mooi en persoonlijk troostcadeau om te geven aan iemand die kampt met een zwaar verlies.  Ze worden ook vaak aan kinderen gegeven om een plekje in te richten voor een familielid of een broertje of zusje dat ze moeten missen.

Zoveel mogelijkheden en zo mooi…  Dat is dus waarom ik voor de Hemeldoos koos.  Nu beschikbaar in de webshop.  Heb je een vraag, een opmerking of een suggestie, dan hoor ik dat graag.

Op zoek naar een mooi troostcadeau voor het hele gezin?

Bekijk hier alle informatie over de Hemeldoos,
een prachtige herinneringsdoos

Herinneringsdoos Opa
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verlies en Veerkracht draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders