Hoe ik werk | Verlies en Veerkracht Rouwverwerking | Mechelen
Verlies en Veerkracht Sigrid

Persoonlijke rouwbegeleiding
in mijn praktijk in Mechelen

Hoe werk ik?

Persoonlijke rouwverwerking

Elk rouwproces is uniek en daarom zijn alle sessies in mijn praktijk privé consultaties, dus nooit in groep.  Een traject wordt altijd door mij samengesteld op jouw maat en volgens jouw noden en we doorlopen het traject op jouw tempo.  Jouw verlies staat centraal.

Praktijkruimte in Mechelen

Praktijk voor rouwbegeleiding in Mechelen

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Mechelen in een aangename en huiselijke sfeer.  De praktijk bevindt zich vlak bij de E19 in een rustige woonwijk.  Ze is vlot bereikbaar met gratis parking voor de deur. 

Creatieve rouwtherapie

Afhankelijk van wat jij leuk vindt en nodig hebt, gaan we ook beeldend aan de slag.  Zo kun je je emoties en gevoelens uiten via een andere weg dan met woorden en hou je een persoonlijke herinnering over aan mijn begeleiding.  Alles op jouw tempo, hier doe je niets dat niet goed voelt.  

creatieve rouwtherapie Mechelen
Rouwbegeleiding Mechelen

Intakegesprek rouwbegeleiding

We maken kennis met elkaar en ik luister naar jouw verhaal.  Als ik voel dat ik je kan helpen, doe ik je een voorstel voor een traject.  Anders zal ik dit ook eerlijk aangeven.  Een intakegesprek duurt 1 à 1,5 uur en kost 75 euro.

Begeleidingsprogramma's

Ik werk met korte, efficiënte begeleidingstrajecten.  We doorlopen jouw traject op jouw tempo en volgens wat jij op dat moment nodig hebt.  Nadien kun je volgens wens losse gesprekssessies bijboeken.

afspraak