Hoe ik werk | Verlies en Veerkracht Rouwverwerking | Mechelen
TROOSTCADEAU webshop | Voor 16u besteld, direct verzonden!
Rouwbegeleiding Mechelen

Rouwbegeleiding Mechelen
Praktijk voor rouwverwerking

Hoe werk ik?

Persoonlijke rouwverwerking

Om jou de allerbeste ondersteuning te bieden werk ik enkel met trajecten, geen losse sessies.  Een veerkracht traject wordt altijd door mij samengesteld op jouw maat en volgens jouw noden en we doorlopen het traject op jouw tempo.  Een traject omvat meer dan enkel de sessies bij mij in de praktijk.  Zo krijg je van mij bijvoorbeeld een werkboek met extra oefeningen voor thuis om je proces extra te ondersteunen.  Dit werkboek geeft je de kans om tussen de sessies door te blijven reflecteren op alle inzichten en tips die je mee naar huis neemt.

Praktijkruimte in Mechelen

Praktijk voor rouwbegeleiding in Mechelen

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Mechelen in een aangename en huiselijke sfeer.  De praktijk bevindt zich vlak bij de E19 in een rustige woonwijk.  Ze is vlot bereikbaar met gratis parking voor de deur. De lengte van een sessie hangt af van de oefeningen die we doen en wat zich aandient.  Als het klaar is door die dag, dan is het klaar, een sessie moet nooit afgebroken worden voor een volgende cliënt.  Hier is alle tijd en ruimte die jij nodig hebt.

creatieve rouwtherapie Mechelen

Beeldende rouwtherapie

Afhankelijk van hoe jij hier tegenover staat en wat jij nodig hebt, kunnen we in een sessie eens beeldend aan de slag gaan.  Zo kun je je emoties en gevoelens uiten via een andere weg dan met woorden.   Alles op jouw tempo, hier doe je niets dat niet goed voelt.  

Familieopstellingen na miskraam

Tastbare herinnering

Tijdens het traject werken we met een persoonlijk werkboek zodat je je inzichten kunt noteren voor later.  Als we ook creatief aan de slag gaan hou je ook een persoonlijke herinnering over aan je traject, waar je nadien veel troost en kracht kunt uit halen.  

kennismakingsgesprek miskraam

Gratis telefonisch gevoelsgesprek

Weet je niet zeker of dit is wat jij nu nodig hebt?  Ik neem graag de tijd voor een telefonisch gevoelsgesprek zodat je al je vragen kunt stellen.  

Rouwbegeleiding Mechelen

Inzicht sessie rouwbegeleiding

Tijdens deze eerste sessie in mijn praktijk (1 à 1,5 uur, €75) luister ik naar jouw verhaal en krijg je meer inzicht in de gevoelens die je ervaart.  Als ik voel dat ik je kan helpen, doe ik je een voorstel voor een traject.  Anders zal ik dit ook eerlijk aangeven.

afspraak

Start begeleidingsprogramma

Ik werk met korte, efficiënte begeleidingstrajecten die ik samenstel volgens jouw persoonlijke situatie.  We doorlopen het programma op jouw tempo, volgens wat jij op dat moment nodig hebt. De prijzen van de trajecten variëren tussen €998 en €1298, je ontvangt hiervan een factuur voor jouw administratie bij de start van het traject.

Verlies en Veerkracht draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders