Hoe ik werk | Verlies en Veerkracht Rouwverwerking | Mechelen
Rouwbegeleiding Mechelen

Rouwbegeleiding Mechelen
Praktijk voor rouwverwerking
na een miskraam, abortus of het verlies van een geliefde

Hoe werk ik?

Persoonlijke rouwverwerking

Elk rouwproces is uniek en daarom zijn alle sessies in mijn praktijk privé consultaties, dus niet in groep.  Een traject wordt altijd door mij samengesteld op jouw maat en volgens jouw noden en we doorlopen het traject op je eigen tempo.  Jouw verlies staat centraal.

Praktijkruimte in Mechelen

Praktijk voor rouwbegeleiding in Mechelen

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Mechelen in een aangename en huiselijke sfeer.  De praktijk bevindt zich vlak bij de E19 in een rustige woonwijk.  Ze is vlot bereikbaar met gratis parking voor de deur. 

Creatieve rouwtherapie

Afhankelijk van hoe jij hier tegenover staat en wat jij nodig hebt, kunnen we beeldend aan de slag gaan.  Zo kun je je emoties en gevoelens uiten via een andere weg dan met woorden.   Alles op jouw tempo, hier doe je niets dat niet goed voelt.  

creatieve rouwtherapie Mechelen
Familieopstellingen na miskraam

Tastbare herinnering

Tijdens het traject werken we met een persoonlijk werkboek zodat je je inzichten kunt noteren voor later.  Als we ook creatief aan de slag gaan hou je ook een persoonlijke herinnering over aan je traject.  

Gratis telefonisch gevoelsgesprek

Weet je niet zeker of dit is wat jij nu nodig hebt?  Ik neem graag de tijd voor een telefonisch gevoelsgesprek zodat je al je vragen kunt stellen.  

kennismakingsgesprek miskraam
Rouwbegeleiding Mechelen

Inzicht sessie rouwbegeleiding

Tijdens deze eerste sessie in mijn praktijk (1 à 1,5 uur, €75) luister ik naar jouw verhaal en krijg je meer inzicht in de gevoelens die je ervaart.  Als ik voel dat ik je kan helpen, doe ik je een voorstel voor een traject.  Anders zal ik dit ook eerlijk aangeven.

Start begeleidingsprogramma

Ik werk met korte, efficiënte begeleidingstrajecten die ik samenstel volgens jouw persoonlijke situatie.  We doorlopen het programma op jouw tempo, volgens wat jij op dat moment nodig hebt.

afspraak
Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches