Hoe ik werk | Verlies en Veerkracht Rouwverwerking | Mechelen
Rouwbegeleiding Mechelen

Rouwbegeleiding Mechelen
Praktijk voor creatieve rouwverwerking

Hoe werk ik?

Persoonlijke rouwverwerking

Elk rouwproces is uniek en daarom zijn alle sessies in mijn praktijk privé consultaties, dus niet in groep.  Een traject wordt altijd door mij samengesteld op jouw maat en volgens jouw noden en we doorlopen het traject op je eigen tempo.  Jouw verlies staat centraal.

Praktijkruimte in Mechelen

Praktijk voor rouwbegeleiding in Mechelen

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Mechelen in een aangename en huiselijke sfeer.  De praktijk bevindt zich vlak bij de E19 in een rustige woonwijk.  Ze is vlot bereikbaar met gratis parking voor de deur. 

Creatieve rouwtherapie

Afhankelijk van hoe jij hier tegenover staat en wat jij nodig hebt, kunnen we beeldend aan de slag gaan.  Zo kun je je emoties en gevoelens uiten via een andere weg dan met woorden.   Alles op jouw tempo, hier doe je niets dat niet goed voelt.  

creatieve rouwtherapie Mechelen
Familieopstellingen na miskraam

Tastbare herinnering

Tijdens het traject werken we met een persoonlijk werkboek zodat je je inzichten kunt noteren voor later.  Als we ook creatief aan de slag gaan hou je ook een persoonlijke herinnering over aan mijn begeleiding.  

Gratis telefonisch gevoelsgesprek

Weet je niet zeker of dit is wat jij nu nodig hebt?  Ik neem graag de tijd voor een kort telefonisch gevoelsgesprek zodat je bijkomende vragen kunt stellen.  Tijdens dat gesprek leggen we, indien gewenst, de afspraak voor het intakegesprek vast.  

kennismakingsgesprek miskraam
Rouwbegeleiding Mechelen

Intakegesprek rouwbegeleiding

We maken kennis met elkaar en ik luister naar jouw verhaal.  Als ik voel dat ik je kan helpen, doe ik je een voorstel voor een traject.  Anders zal ik dit ook eerlijk aangeven.  Een intakegesprek duurt 1 à 1,5 uur (€75) en vindt plaats in mijn praktijk in Mechelen of bij jou thuis in overleg.

Start begeleidingsprogramma

Ik werk met korte, efficiënte begeleidingstrajecten.  Ik stel het traject samen, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.  We doorlopen het programma op jouw tempo, volgens wat jij op dat moment nodig hebt.  Indien jij je niet kunt verplaatsen, kunnen onze sessies in overleg ook bij jou thuis plaatsvinden.

afspraak
Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches