Hoe ik werk | Verlies en Veerkracht rouwverwerking | Mechelen
Verlies & Veerkracht Miskraambegeleiding Mechelen

Persoonlijke begeleiding
online of in mijn praktijk

Hoe werk ik?

Persoonlijke begeleiding

Alle sessies tijdens een traject zijn privé consultaties, dus nooit in groep.  Binnen een trajectbegeleiding is het mogelijk om, na overleg, de begeleiding of een deel ervan als koppel te volgen.  Jouw partner wordt er dus enkel bij betrokken als jij daarvoor kiest.  

Praktijkruimte in Mechelen

Online via Zoom of in mijn praktijk

Ik werk deels online via videobellen en je kan ook langskomen in mijn praktijk bij mij thuis in Mechelen in een aangename en huiselijke sfeer.  Lees in dit blogartikel meer over de voordelen van online begeleiding.  Door voor online begeleiding te kiezen, volg je mijn begeleidingsprogramma bij je thuis, in je eigen vertrouwde omgeving.

Het eerste gesprek is altijd gratis

We starten altijd met een gratis telefonisch gevoelsgesprek van ongeveer 30 minuten.  Ik luister naar jouw verhaal en samen bekijken we of mijn begeleiding passend is voor jouw situatie.   Tijdens dat gesprek krijg je van mij ook al enkele hele concrete tips waar je zelf al mee aan de slag kan.

online begeleiding na miskraam

Start Begeleidingsprogramma

Afhankelijk van de door jou gekozen begeleidingsvorm plannen we onze afspraken in via Zoom of in mijn praktijk.  We doorlopen het programma op jouw tempo.  

Rouwen om een miskraam

Ontvang nu mijn beste adviezen en inzichten.
Download snel mijn E-book!

Rouwbegeleiding

Deze website maakt gebruik van cookies, om jou als bezoeker een optimale website ervaring te bezorgen. Als je doorgaat naar deze website ga je hiermee akkoord.