Levering - Verlies en Veerkracht

Levering

1. Algemeen

Jouw pakje wordt met veel zorg en aandacht verpakt.  Als je op werkdagen voor 15u bestelt, vertrekt jouw pakje nog dezelfde dag tenzij anders aangegeven in de roze balk bovenaan).  90% van de pakketjes wordt de volgende werkdag bezorgd.

2. Afhaling

Op de afrekenpagina kun je kiezen om je pakje af te halen in Mechelen.  In overleg maken we hiervoor een afspraak.  Je pakketje afhalen is gratis.

3. Verzending

Jouw pakje wordt van maandag tot vrijdag geleverd door Bpost.  Ben je niet thuis op het moment van levering, dan kun je vooraf aangeven waar je pakketje geleverd mag worden of je kunt je pakje nadien ophalen in je afhaalpunt.  Brievenbusdoosjes worden afgeleverd in je brievenbus.  Als extra service lever ik pakjes in en rond Mechelen ook soms zelf.  Levering vindt enkel plaats in België en Nederland.

4. Leveringskosten

België: Pakketpost via BPost met Track & Trace: €6,5 (gratis levering vanaf €75).
Nederland: Pakketpost via BPost met Track & Trace: €8,5.

5. Retour

Na levering kun je binnen de 2 kalenderdagen je pakje aanmelden voor retour, zolang de producten ongeopend en ongebruikt zijn.  Stuur hiervoor een mail naar sigrid@verliesenveerkracht.be.  Een retourzending is altijd op eigen kosten. Als ik het pakje in goede staat ontvangen heb, wordt de waarde van het pakket terugbetaald als blijkt dat een terugbetaling van toepassing is.  De door jou betaalde verzendkosten bij de bestelling worden niet door terugbetaald.

6. Betaling via overschrijving

Bestellingen die betaald worden via overschrijving dienen binnen de 5 kalenderdagen betaald te worden.  Na betaling wordt je pakje verzoden.

Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches