Levering - Verlies en Veerkracht
TROOSTCADEAU webshop | Voor 16u besteld, direct verzonden!

Levering

1. Levering

Jouw pakje wordt met veel zorg en aandacht verpakt.  Als je op werkdagen voor 16u bestelt, vertrekt jouw pakje nog dezelfde dag (tenzij anders aangegeven in de roze balk bovenaan).  Ik volg alle bestellingen op vanaf het moment dat ze bij mij vertrekken totdat ze afgeleverd worden. Je kunt je bestelling ook zelf volgen via de Track & Trace code die je via mail ontvangt.

Pakjes worden van maandag tot en met zaterdag verzonden met Bpost.  In België wordt 90% van de pakketjes de volgende werkdag bezorgd, in Nederland na 2 dagen.  Brievenbusdoosjes kunnen afgeleverd worden in de brievenbus.  Als extra service lever ik pakjes in en rond Mechelen soms ook zelf.  Levering vind enkel plaats in België en Nederland.

2. Afhaling

Op de afrekenpagina kun je kiezen om je pakje af te halen in Mechelen.  In overleg maken we hiervoor een afspraak.  Je pakketje afhalen is gratis.

3. Leveringskosten

België: Pakketpost via BPost met Track & Trace: €6,5 (gratis levering vanaf €95).
Nederland: Pakketpost via BPost met Track & Trace: €8,5.

4. Betaling via overschrijving

Bestellingen die betaald worden via overschrijving dienen binnen de 5 kalenderdagen betaald te worden.  Na betaling wordt je pakje verzonden.

Verlies en Veerkracht draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders