Levering - Verlies en Veerkracht

Levering

1. Algemeen

Jouw pakje wordt met veel zorg en aandacht verpakt en binnen de 1 tot 3 werkdagen verzonden.  De meeste pakketjes vertrekken nog dezelfde dag en worden na 1 tot 2 dagen geleverd.

2. Afhaling

Op de afrekenpagina kun je kiezen om je pakje af te halen in Mechelen.  In overleg maken we hiervoor een afspraak.  Je pakketje afhalen is gratis.

3. Verzending

Jouw pakje wordt van maandag tot vrijdag geleverd door Bpost.  Ben je niet thuis op het moment van levering, dan kun je vooraf aangeven waar je pakketje geleverd mag worden of je kunt je pakje nadien ophalen in je afhaalpunt.  Als extra service lever ik pakjes in en rond Mechelen ook soms zelf.  Levering vindt enkel plaats in België en Nederland.

4. Retour

Na levering kun je binnen de 2 kalenderdagen je pakje aanmelden voor retour, zolang de producten ongeopend en ongebruikt zijn.  Stuur hiervoor een mail naar sigrid@troostcadeau.be.  Een retourzending is altijd op eigen kosten. Als ik het pakje in goede staat ontvangen heb, wordt de waarde van het pakket terugbetaald als blijkt dat een terugbetaling van toepassing is.  De door jou betaalde verzendkosten bij de bestelling worden niet door terugbetaald.

5. Leveringskosten

België:
Pakketpost via BPost met Track & Trace: €6,5.
Gratis levering vanaf €75.

Nederland: 
Pakketpost met Track & Trace: €8,5.

Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches