Wat vrouwen vaak te horen krijgen (video) | Blog | Verlies en Veerkracht
Voor 16u besteld, direct verzonden!
Miskraam

Wat vrouwen vaak te horen krijgen

Wat vrouwen na een miskraam vaak te horen krijgen is dat een miskraam minder erg is dan het verliezen van je kindje later in de zwangerschap. Maar klopt dit wel?

Ik maakte er een video over.  Onderaan vind je de tekst, voor wie liever leest.

Wat vrouwen na een miskraam vaak te horen krijgen, is dat een miskraam minder erg zou zijn dan dat je je kindje later in de zwangerschap, of na de bevalling verliest.

Ik begrijp wel waarom mensen dat denken.  Als het later in de zwangerschap fout loopt, dan was iedereen al op de hoogte, en dan heeft je omgeving je ook echt zwanger gezien.  Voor hen lijkt het dus erger om later in de zwangerschap een kindje te verliezen.

Maar ik kan je vertellen dat dit voor de mama’s zelf niet klopt.  Het is anders, maar het ene is niet per sé erger dan het andere. 

Als je een vroege zwangerschap verliest, dan verlies je veel meer dan een embryo van enkele weken.

Je verliest je kindje, je toekomstdroom en je vertrouwen in je lichaam.  Je hebt geen herinneringen aan je kindje, je kon het nog niet voelen bewegen en als het al heel vroeg fout liep, of als je een curettage kreeg, dan heb je je kindje zelfs niet kunnen zien en er geen afscheid van kunnen nemen.  Het werd van je afgenomen zonder dat je het kon leren kennen en zonder dat je afscheid kon nemen, en dat doet ongelooflijk veel pijn.

Is dit wat jij ook ervaart en voel je dat je hier nu iets mee moet doen?  Zet dan snel de eerste stap en download mijn E-book om vandaag nog aan de slag te gaan met je rouwproces.  Want rouwen om je miskraam is echt nodig om verder te kunnen!

gratis E-Book 'een miskraam verwerken, hoe doe je dat?'

Zet nu jouw eerste stap en download dit E-book!

Aanvullend ontvang je ook bijkomende tips en informatie via mail.

Miskraam verwerken E-book
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verlies en Veerkracht draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders