Troostgeschenkjes & Rouwcadeautjes | Koesterkeien | Het Keien Atelier
TROOSTCADEAU webshop | Voor 16u besteld, direct verzonden!
Troostgeschenk

Troostgeschenkjes & Rouwcadeautjes

Het Keien Atelier

Als rouw- en verliesbegeleider help ik dagelijks mensen die een geliefde moeten missen.  Verloor jij een van je ouders, een broer of zus, je partner, een kind?…  Afscheid nemen brengt veel verdriet met zich mee.  Rouwen doet pijn, maar zorgt er ook voor dat je herinneringen kunt koesteren en met een glimlach kunt terugdenken aan jouw geliefde.  Het creëren van een troostplekje kan daarbij heel helpend zijn: een plek waar jouw geliefde heel voelbaar is en waar je verdriet er mag zijn.

Creatieve rouwbegeleiding

Omdat ik mij specialiseerde in creatieve rouwbegeleiding, kreeg ik regelmatig de vraag van mijn cliënten om een koestercadeautje te maken, als decoratie voor op het graf of om thuis bij de urne neer te leggen.  Ik kreeg ook vaak vragen van familie en vrienden om iets te maken als alternatief voor het traditionele bloemstuk, of om een troostcadeautje te maken om af te geven tijdens of na de begrafenis.  Zo zijn de troost- en koesterkeien van Het Keien Atelier tot stand gekomen. 

Troostcadeautjes

Ben jij op zoek naar een troostcadeautje voor jezelf?
Decoratie voor op een grafsteen of voor bij de urne?
Een geschenkje om iemand te steunen
Ik vertel je graag wat Het Keien Atelier voor jou kan betekenen.

Decoratie op een grafsteen, bij de urne of op een troostplekje

Iets liefs

Een handgeschilderde kei is een blijvende en duurzame grafdecoratie en is daardoor een mooi alternatief voor bloemen.  

Alle keien zijn watervast en beschermd tegen weersinvloeden.  Daardoor kunnen ze perfect buiten neergelegd worden.  Ze zijn kleurrijk, uniek en helemaal anders dan traditionele grafdecoratie.

Ben jij op zoek naar bijzondere decoratie om op het graf te zetten voor de verjaardag van een overledene, met Allerheiligen of gewoon zomaar als teken van jouw blijvende liefde?  Of zoek je iets om thuis bij de urne neer te zetten of een gedenkplekje in te richten in de tuin?  Kijk dan zeker eens bij Het Keien Atelier.

Een uniek troostcadeautje om te schenken aan de familie van de overledene

Een troostkei is ook een uniek troostcadeautje om iemand te steunen en te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

Op deze manier kun je iemand wat liefs toesturen.  Je kunt het bekijken als een knuffel op afstand.  Dit is een blijvend troostcadeau waar de familie lang troost zal uit halen.

Een dikke knuffel cadeau

Een complimentje of een hart onder de riem

Compliment

Het Keien Atelier maakt ook keien met mooie teksten, bemoedigende woorden, complimentjes,…  Deze kunnen voor elke gelegenheid geschonken worden.

Iemand die in een moeilijke periode wat steun kan gebruiken?  Een student?  Deze keien geven een boost aan je zelfvertrouwen  en zijn een blijk van trots en steun.

Heel persoonlijk

koestercadeau

Deze keien kunnen speciaal voor jou gemaakt worden met een tekst naar keuze.  Zo maakten we al keien voor een verjaardag, huwelijk, communie, bedankt juf, moederag,…

Geschenkje lieve mama

Jouw wensen

De keien die in de webshop staan zijn volledig afgewerkt en kunnen snel verstuurd worden.  Ben je op zoek naar iets anders?  Heb je een idee en wil je weten of wij dit voor jou kunnen maken?  Stuur dan snel een berichtje via het formulier hier onder!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verlies en Veerkracht draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders