Het Keien Atelier - Verlies en Veerkracht
Schilderkeien

Bijzondere geschenkjes

Troostcadeautjes
Koesterkeien

Handgeschilderde keien

Binnen ‘Het Keien Atelier’ maak ik bijzondere geschenkjes om te geven of te houden.  Een mooie handgeschilderde kei is een uniek en heel persoonlijk cadeau, voor jezelf of om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt.  Het Keien Atelier is gespecialiseerd in koesterkeien zoals troostkeien en wenskeien voor elke gelegenheid.

Je kunt ze binnen neerleggen: als decoratie in de woonkamer, als geluksbrenger, op een herdenkingsplekje of als papiergewicht om je bureau op te vrolijken,…

Buiten zijn ze een eyecatcher als tuindecoratie in een (rots)tuin, op een terras, aan de voordeur, in een koesterhoekje of als grafstuk.

Deze XXL rivierkeien zijn unieke kunstwerkjes.  Alle keien zijn met de hand geschilderd met hoogwaardige acrylverf. Ze zijn beschermd met een sterke, transparante vernislaag waardoor ze goed buiten kunnen neergelegd worden. 

Dit zijn echt grote keien.  Bekijk de webshop voor de juiste afmetingen.

Een koesterkei als troostcadeautje

Cadau Veel Liefs

Een koesterkei is een prachtig troostgeschenkje voor iemand die afscheid moest nemen van een geliefde, iemand die eenzaam is, getroffen is door ziekte, een moeilijke scheiding doormaakt,…  Het is ook heel mooi als afscheidsgeschenkje,  om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt, of een hart onder de riem te steken.

Wenskei

Bijzondere grafdecoratie

Troostcadeau

Een koesterkei is heel mooi als grafdecoratie en op een  herdenkingsplekje.  Met een handgeschilderde kei met een mooie boodschap kun je de plek aankleden waar je een geliefde kunt herdenken.  Alle keien zijn weer- en wind bestendig en dus zeer geschikt om als decoratie op een graf te plaatsen.

grafdecoratie

wenskeien voor elke gelegenheid

Moederdag

Ben je op zoek jaar een uniek cadeautje voor een speciale gelegenheid?  Het Keien Atelier heeft zeker een passend geschenkje.  Zoek je een bijzonder cadeau voor Moederdag, Vaderdag, een huwelijk, Valentijn, een verjaardag?  Neem hieronder een kijkje in de webshop en ontdek onze wenskeien voor elke gelegenheid!

Moederdagcadeau

Keien als lieve attentie

cadeautje

Wil je iemand een complimentje geven?  Iets liefs wensen?  Een knuffel geven op afstand?  Zoek je een attentie om iemand te bedanken of te laten weten dat je hem of haar graag ziet?  Ook als je op zoek bent naar een lieve attentie heeft Het Keien Atelier zeker wat je zoekt.  Iets anders nodig?  Vraag naar de mogelijkheden.

Troostcadeau

Gepersonaliseerde keien volgens jouw wensen

Troostcadeau collega

Wil jij graag een gepersonaliseerde kei met een zelf gekozen tekst?  Een naam?  Een quote?  Een datum?  Stuur mij een berichtje om de mogelijkheden te bekijken.

Troostcadeau grafdecoratie

Webshop handgeschilderde keien

Inspiratiekeien

Je wilt graag een kei laten maken en je bent hiervoor op zoek naar inspiratie?  Hieronder vind je enkele inspiratiekeien.

Troostcadeau collega

Grafdecoratie

Troostcadeau grafdecoratie

Grafdecoratie

Moederdag

Moederdagcadeau

Koesterkei

Aandenken aan moeder

Cadeau voor Moederdag

Moederdagcadeau