Ik mis Opa zo hard! | Blog | Hemeldoos herinneringsdoos | Rouwtherapie
Voor 16u besteld, direct verzonden!
Herinneringsdoos kleinkind

Ik mis Opa zo hard!

In de lente van 2019 werd Opa plots heel ziek en kort na de zomer is hij gestorven. Milo is 8 jaar en mist Opa enorm. Vorig jaar tijdens de Paasvakantie werd Opa ziek en net nu komen deze herinneringen opnieuw naar boven. Al zijn vriendjes moeten hun Opa en Oma nu ook missen omdat ze door dat nare virus niet op bezoek mogen gaan. Milo hoorde van zijn buurjongen dat hij dat oplost door met zijn grootouders te videochatten. Dat lukt bij hem niet want hij weet dat Opa nu in de Hemel woont.

Milo’s mama kocht voor hem een heel speciaal cadeau: een Hemeldoos. Ze koos voor de blauwe Hemeldoos met bovenaan een mooie afbeelding van de wolken, en ballonnen in de vorm van een hartje, die opstijgen naar de Hemel.

Milo en zijn mama hebben de herinneringsdoos versierd zodat ze precies bij Opa past.* 

Herinneringsdoos | Herinneringsplekje
Herinneringsdoos | Rouwtherapie

Er staat een relaxzeteltje in zodat Opa ’s avonds kan rusten zoals hij dat vroeger thuis ook altijd deed. En aan de muur van het Hemeltje hangt een mooie foto van Opa. Hij maakte vroeger lange wandelingen met zijn hondje, dus een hondje mag ook zeker niet ontbreken. 

En Opa was dol op zeilen. Volgens mama was hij vroeger een echte zeilkampioen geweest. Vandaar dat er een klein zeilbootje bij staat.

Nu steekt Milo elke avond voor het slapen gaan het ledkaarsje aan en praat hij even met Opa. Hij vertelt hoe zijn dag geweest is en net zoals vroeger maakt hij tekeningen voor Opa die een plaatsje krijgen naast zijn foto.

Herinneringsdoos | Troostcadeau

Milo mist zijn Opa natuurlijk nog steeds maar de onrust is verdwenen. Zijn mama vertelt dat het hem goed doet om zelf, op zijn eigen kamer, een herinneringsplekje te hebben. Het gemis is niet weg, maar er is meer rust.

Herinneringsdoos | Koestergeschenk

*Owv privacyredenen werden enkele persoonlijke spulletjes weg gehaald voor de foto

Wil jij voor jouw zoon of dochter ook zo’n Hemeldoos bestellen? Of als cadeautje laten bezorgen bij een kindje dat iemand moet missen? De Hemeldoos is 20x20x20cm en is er in 6 mooie kleuren. Kijk en bestel hier.

Ben jij ook op zoek naar een mooi troostcadeau?

Bekijk hier alle informatie over de Hemeldoos,
een prachtige herinneringsdoos

Herinneringsdoos Opa
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verlies en Veerkracht draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders