De kracht van online therapie | Blog | Verlies en Veerkracht | Rouwtherapie
Voor 16u besteld, direct verzonden!
Online miskraambegeleiding

De kracht van online

Vandaag volgde ik een hele waardevolle training.  Ik hou ervan om regelmatig opleidingen te volgen, steeds te blijven bijleren en mezelf verder te ontwikkelen.  Ik vind het ook geweldig om met andere ondernemers samen te komen zodat we van elkaar kunnen leren.

Sinds de coronacrisis is het echter moeilijk geworden om samen te komen, te netwerken, bij te leren en elkaar advies te geven.  Steeds verlopen meer en meer evenementen, opleidingen en samenkomsten online.  Zo was het ook vandaag.  En weet je, het was geweldig!  Wat een verbinding!  Het was een groot event en toch kregen we als deelnemer het gevoel dat we samen in een zaal zaten.  In werkelijkheid zaten we gewoon thuis of op kantoor en er waren zelfs enkele deelnemers die het hele event volgden vanop vakantie. 

Vandaag werd alweer bewezen hoe krachtig het is om online samen te komen.  Eigenlijk waren er enkel voordelen:

  • Ik moest mij niet druk maken om een goed plekje in de zaal te bemachtigen
  • Er moesten geen speciale dieetwensen worden doorgegeven voor de lunch
  • En er was geen file aan het damestoilet tijdens de pauze. 

Er was wel een kleine technische hapering aan het begin, maar de inhoud was zo waardevol dat niemand daar wakker van ligt. 

Tijdens mijn trajecten voer ik natuurlijk enkel 1 op 1 gesprekken met mijn cliënten, dus dat is wel van een andere grootorde wat de techniek betreft maar uiteindelijk zijn de voordelen dezelfde.  Ik begeleid moeders na een miskraam of vroeg verlies in de zwangerschap en ook dat werkt uitstekend op afstand.  Via videobellen zien we elkaar en voelen we dan ook dezelfde verbinding alsof je hier naast mij in mijn praktijk zou zitten.

Mijn cliënten zoeken een rustig plekje op, thuis, of soms ook wel op vakantie 😊.  Ze hoeven zich niet te verplaatsen dus er is geen reistijd.  Ze hebben geen filestress dus geen vrees om te laat te komen.  Enkel voordelen…

Wat was ik blij vanochtend dat alles vandaag via Zoom verliep, want als het live was geweest, bedroeg mijn reistijd 1u30 en ik ben niet echt een ochtendmens.  Dan zou ik nu trouwens ook nog in de auto zitten in plaats van deze mail te tippen, zeker met die herfstachtige weer.

Ben jij benieuwd naar de voordelen van online begeleiding?  Wil je weten of dit ook voor jou zal werken?  Stuur mij dan snel een berichtje.  Laat jouw verlies niet langer je leven bepalen.  Sta niet langer toe dat je leven op pauze staat.  Neem actie, neem terug de regie over je leven!

gratis E-Book 'een miskraam verwerken, hoe doe je dat?'

Mijn beste adviezen en inzichten om verder te kunnen met je leven

Aanvullend ontvang je ook bijkomende tips en informatie via mail.

Miskraam verwerken E-book
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verlies en Veerkracht draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders