Op 1 mei 2019 verloren wij ons dochtertje | Blog | Verlies en Veerkracht
Herinneringsdoos baby

Op 1 mei 2019 verloren wij ons dochtertje

Op 1 mei 2019 verloren wij ons dochtertje.  In het ziekenhuis kregen we enkele spulletjes van het Berrefonds om ons te helpen met de verwerking hiervan. Dit heeft ons veel gedaan.

Jammer genoeg hebben we op dat moment niet aan Boven de wolken gedacht. We hadden beslist dat we ons meisje niet gingen achterlaten in het ziekenhuis maar dat we haar naar huis zouden nemen om haar bij ons een gedenkplek te geven.

We hebben zelf een kistje gemaakt waar we haar dan hebben in laten cremeren. Na wat opzoekwerk op het internet hadden we ook een mooie urne gevonden die we voor haar hebben laten maken met de datum van haar geboorte erop.

Ik zou Dorien graag willen bedanken om mij te vernoemen in deze wedstrijd want nu is het herdenkingsplaatsje helemaal compleet.

Bedankt voor deze prachtige hemeldoos, deze heeft een mooie plaats gekregen bij ons in de woonkamer. Met het koesterhartje van ons zusje erin.

Elke avond brandt het kaarsje voor haar en onze kinderen maken al geregeld eens een tekening of kralenketting om erbij te leggen. Dit houdt haar toch een beetje aanwezig hier in ons gezin.

Lincey

Vorige week heb ik via mijn Facebookpagina een Hemeldoos weg geschonken omdat mijn praktijk op 1 mei 1 jaar bestond.  Een Hemeldoos is een troostplekje dat je kan inrichten om een kindje te gedenken dat je verloor tijdens de zwangerschap. 

Op 1 mei was het ook precies 1 jaar geleden dat Lincey afscheid moest nemen van haar dochtertje.  Lincey was de winnares van de Hemeldoos en hier deelt ze haar verhaal en foto’s van haar Hemeldoos die ondertussen een heel mooi plekje gekregen heeft. 

Herinneringsdoos | Memorybox

Moest jij ook tijdens de zwangerschap afscheid nemen van je kindje?  En wil jij jouw verhaal graag delen zodat andere mama’s er steun uit kunnen halen?  Het maakt hierbij niet uit hoe lang je al zwanger was of hoe lang het geleden is.  Ik kijk uit naar jouw reactie via sigrid@verliesenveerkracht.be.

gratis E-Book 'een miskraam verwerken, hoe doe je dat?'

Mijn beste adviezen en inzichten om verder te kunnen met je leven

Aanvullend ontvang je ook bijkomende tips en informatie via mail.

Miskraam verwerken E-book
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches