Mijn kerstwens voor jou | Blog | Verlies en Veerkracht
Voor 16u besteld, direct verzonden!
Kerstwens

Mijn kerstwens voor jou

Mijn kerstwens voor jou ontdek je in dit filmpje.  Het is een hele persoonlijke boodschap geworden waarmee ik een bijzonder jaar wil afsluiten.  Er is dit jaar heel veel veranderd op een manier die niemand kon voorspellen.  Ik wens je alvast een mooie kerst en veel warme momenten met je gezin in 2021.

Voor wie liever leest:

Dit jaar zullen we het zonder kerstknuffels moeten doen.
En ook 2021 zullen we moeten starten zonder de gebruikelijke nieuwjaarskussen.

En dat is ook de reden waarom ik mijn kerstwens dit jaar op deze manier tot bij jou wil brengen.   Ik vind dit filmpje veel persoonlijker dan een E-mail of een kaart, en we hebben dit jaar al zoveel warmte en verbondenheid moeten missen.

1 ding hebben we het afgelopen jaar geleerd: niks is vanzelfsprekend.  Alles wat vorig jaar nog zo normaal was, is nu niet meer normaal.  

Dat zie ik ook in mijn praktijk, waarin ik moeders begeleid die vroeg in de zwangerschap een kindje verloren.  Zwanger worden en kindjes krijgen was ook voor hen heel normaal.  Maar als je zwangerschap dan fout loopt, dan staat je wereld stil, terwijl voor je omgeving het leven gewoon verder gaat.

Ik ben Sigrid van Verlies & Veerkracht en ik help deze moeders in mijn praktijk om gelukkig te zijn met alles wat wel goed gaat in hun leven.  Ik help hen te zien welke plek deze kindjes innemen in hun leven en ik help hen zich mama te voelen van al hun kinderen.  

Vaak voelen deze moeders wel dat ze nog iets moeten doen met hun verlies, maar zelf weten ze vaak niet goed wat.  

Is dit ook jouw situatie?

Dan wens ik dat je in het nieuwe jaar de moed vindt om je verlies aan te kijken en dat je de kracht vindt om echt met je verlies aan de slag te gaan.  En voel je dat het moeilijk is om dat alleen te doen?  Wel je hoeft het helemaal niet alleen te doen, want ik kan je helpen en dan doen we het gewoon samen.  En ook als je verlies al veel langer geleden is, dan kan ik je helpen.

Heb jij mijn E-book al gedownload?

Je kan dit hieronder downloaden.  Hierin geef ik 5 hele concrete tips om met je rouwproces aan de slag te gaan.  En opgelet! Downloaden alleen is niet genoeg, het is echt wel belangrijk dat je er iets mee doet, dat je er mee aan de slag gaat.

 

Ook al gaat het over rouw en verlies, je zal merken, door er iets mee te doen, dat het je lucht geeft, dat het je ruimte geeft, dat het je rust geeft en dat je in 2021 heel anders in het leven zult staan.  Bekijk het als een cadeautje voor jezelf.

 

Ik wens je een mooi jaar.   Waarin je, ondanks je verdriet, opnieuw kunt genieten van kleine dingen en van vele warme momenten in je gezin.

 

Ik zie je heel graag in 2021!

 

Liefs, Sigrid

gratis E-Book 'een miskraam verwerken, hoe doe je dat?'

Zet nu jouw eerste stap naar 2021 met deze nieuwe inzichten

Aanvullend ontvang je ook bijkomende tips en informatie via mail.

Miskraam verwerken E-book
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verlies en Veerkracht draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders