Online miskraambegeleiding |Blog | Verlies en Veerkracht
Online miskraambegeleiding

Online miskraambegeleiding

Individuele, gespecialiseerde begeleiding in jouw vertrouwde omgeving.

Ik stel mezelf even voor: Ik ben Sigrid en met mijn praktijk ‘Verlies & Veerkracht miskraambegeleiding’ help ik mama’s na een betekenisvol verlies in de zwangerschap.  Ik specialiseer mij in verlieservaringen in de eerste zwangerschapsweken, vandaar de naam ‘miskraambegeleiding’.

Door de corona crisis was het plots niet meer mogelijk om klanten te ontvangen in mijn praktijk in Mechelen.  Zo werden de eerste online trajecten opgestart.  Mijn online begeleiding is een 1 op 1 programma, dus niet in groep.  De sessies verlopen via Zoom  zodat we elkaar ook kunnen zien.  Het zijn geen vooraf opgenomen filmpjes maar alles gebeurt live.  Het is individuele, gespecialiseerde begeleiding, in jouw eigen vertrouwde omgeving.

In het begin twijfelde ik. 
Zou mijn traject wel even waardevol zijn als ik niet met mijn klant in 1 ruimte zat?
Wat met de techniek, ging dit wel lukken, voor mij en voor mijn klanten?
Zouden mijn klant en ik elkaar wel goed aanvoelen met een beeldscherm ertussen?

Maar wat bleek?  Zowel mijn klanten als ik zijn laaiend enthousiast. 
Er is geen verplaatsing nodig, geen files, geen stress op de baan.  Je blijft gewoon thuis in je eigen omgeving, wat veel vertrouwder aanvoelt.  We zien elkaar op het scherm en de sessies zijn net zo interactief als anders.  Doordat er geen reistijd is, zijn onze gesprekken makkelijker in te plannen.  Bovendien heb je geen stress om te laat te komen.

We gaan nu stilaan naar het nieuwe normaal en ik merk dat de vraag naar online miskraambegeleiding blijft en zelfs toeneemt.  De drempel om online hulp te vragen ligt een stuk lager en beperkingen qua afstand vallen weg.

Wil je meer weten over mijn begeleiding?

Hieronder deel ik een beoordeling die ik deze week ontving van één van mijn klanten die mijn traject online volgde.

Via een kennis kwam ik bij Sigrid terecht. Ik had al 4 miskramen achter de rug, maar was daar nog nooit voor in begeleiding gegaan.

Na elke miskraam probeerde ik, nadat ik fysiek hersteld was, mijn leven zo snel mogelijk weer op te pikken en verder te gaan. Ik had echter nooit de tijd genomen om stil te staan bij de plek die deze verloren kindjes in mijn leven mochten krijgen.

Dankzij de oefeningen die ik tijdens het traject deed, kwam ik tot verrassende inzichten over wat ik allemaal met me meedroeg en hoe het ook anders kon. Dit thema heeft voor mij na het traject veel meer rust gevonden in mijn leven.

Wat me vooral aanspreekt, is dat Sigrid werkt met een stap voor stap plan, zodat elke sessie een duidelijk thema heeft. Ik vroeg me af of begeleiding rond zo’n gevoelig thema wel zou werken via online sessies, maar ik heb zelf kunnen ervaren dat je ook op die manier verbinding kan maken. Voor mij gaf het zelfs meer rust omdat ik ze rustig in mijn eigen omgeving kon volgen en me niet hoefde te verplaatsen.

Dank je Sigrid voor deze waardevolle begeleiding!

Leen
Coach

gratis E-Book 'Rouwen om een miskraam, hoe doe je dat?'

Mijn beste adviezen en inzichten om verder te kunnen met je leven

Aanvullend ontvang je ook bijkomende tips en informatie via mail.

Rouwen om een miskraam
Deel op facebook
Facebook
Deel op twitter
Twitter
Deel op linkedin
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rouwen om een miskraam

Ontvang nu mijn beste adviezen en inzichten.
Download snel mijn E-book!

Rouwbegeleiding

Deze website maakt gebruik van cookies, om jou als bezoeker een optimale website ervaring te bezorgen. Als je doorgaat naar deze website ga je hiermee akkoord.