Troostcadeau.be | Troostwebshop met warme en zachte rouwgeschenkjes
TROOSTCADEAU webshop | Voor 16u besteld, direct verzonden!
Troost cadeau Troost attenties

Belgische troostwebshop met Duurzame attenties
die warmte brengen en verdriet verzachten op moeilijke momenten

Een collega die (langdurig) ziek is
Een vriend(in) steunen na een intens verlies
Iemand beterschap wensen en tonen dat je meeleeft
Goede moed sturen naar iemand die een zware tijd doormaakt

Als woorden te kort schieten, vind je hier zeker een mooie attentie vol warmte, zachtheid en troost

Rouw, verdriet en troost in het bedrijfsleven

Een collega die een geliefde verloor? Een medewerker die ziek is, een operatie onderging of een burn out kreeg?…  Ook op de werkplek mogen rouw en verlies bespreekbaar zijn. Ook onder collega’s mag er ruimte gemaakt worden voor deze moeilijke thema’s.  Met een mooie, troostende attentie maak je als bedrijf of als collega’s deze ruimte voor troost en medeleven en voelen medewerkers zich gezien, begrepen en gesteund als ze een moeilijke tijd doormaken. In de webshop vind je nu ook aangepaste attenties om als collega’s of (vienden)groep aan iemand te schenken.

Lokale, Duurzame en handgemaakte troostcadeaus

Waarom een webshop met duurzame troostcadeautjes?

In mijn praktijk als rouw- en verliesbegeleider hoorde ik zo vaak hoe moeilijk het was om een passende attentie te vinden voor een vriend, familielid of collega die door een moeilijke periode gaat. En ja, dat was inderdaad zo. Een gepaste attentie vinden die steun en troost gaf na bijvoorbeeld een overlijden of ander betekenisvol en zwaar verlies, bleek niet zo evident. Daarom besloot ik enkele jaren geleden om zelf deze webshop op te richten.

Een webshop met alleen maar troostcadeautjes?  Daar heb ik heel bewust voor gekozen.  Omdat een warm geschenkje voor iemand met verdriet evenveel aandacht verdient als een cadeautje voor een blije en feestelijke gebeurtenis.

Met een hart voor mens, dier en milieu, ga ik heel bewust op zoek naar low waste en fairtrade cadeautjes die zo duurzaam mogelijk en vaak met de hand geproduceerd worden door kleine, plaatselijke ondernemers.  Ik kies voor kwalitatieve producten die met zorg, liefde en aandacht gemaakt zijn. 

NIEUW | tROOSTDOOS

Troostdoos troost cadeau rouw 'dikke knuffel en veel moed'

NIEUW | Slow living troostdoos

Deze ‘slow living’ troostdoos geef je, eventueel samen met vrienden of collega’s, om iemands verdriet te verzachten en je medeleven te tonen. De stijlvolle bewaardoos zit vol met met mooie, troostende geschenkjes die steun geven tijdens een moeilijke periode, en waarin nadien persoonlijke herinneringen kunnen bewaard worden.

*** Nu gratis verzending op alle Troostdozen ***

Troostplekjes & kaarthouders

troostgedichtje ergens

Een mooie, minimalistische kaarthouder, inclusief troostgedicht

Hiermee creëert de ontvanger zelf een mooi troostplekje om een geliefde te gedenken.  Een kaarthouder in beukenhout, een vaasje met droogbloemetjes en een theelichtje.  In de kaarthouder past ook een foto.  Een prachtig troostcadeau voor iemand die een geliefde verloor..

Brievenbusdoosjes & troostboxen

Een doosje troost Troostcadeau

Geschenkdoos vol producten die een hart onder de riem steken

Zachte cadeautjes vol liefs, warmte, beterschap…  In tijden van rouw, verdriet, pijn of ziekte zijn rust en troost heel belangrijk.  De geschenkboxen zitten vol producten om een moment voor jezelf te nemen en tot rust te komen.  Stuur een brievenbusdoosje of een geschenkbox naar iemand die een moeilijke periode doormaakt om zo vanop afstand een warm hart onder de riem te steken.

The Heart Ritual troostritueel

Kintsugi hart rouwproces

Een prachtig ritueel om met verlieservaringen om te gaan

Dit betekenisvolle troostritueel helpt de ontvanger om met rouw en verlies om te gaan. Hij of zij breekt het hart, herstelt het en je accentueert de barsten met goudlijm.  Littekens hoeven niet verborgen te worden, maar maken je tot wie je bent. Ze maken je uniek als mens. 

Kaartje met persoonlijke boodschap

Gratis handgeschreven kaartje Troostcadeau

Een handgeschreven kaartje

Je kunt er voor kiezen om jouw troostcadeautje rechtstreeks door mij naar de ontvanger te laten sturen en een persoonlijk, handgeschreven kaartje aan jouw bestelling toe te voegen.  Deze service is gratis.

Maak jouw cadeau heel persoonlijk met je eigen boodschap.  Bij het afrekenen kun je gratis een mooi handgeschreven kaartje toevoegen aan je bestelling.  Op de afrekenpagina kun je de tekst invullen die ik voor jou op het kaartje schrijf.

Een vraag? Stuur mij een bericht!

Verlies en Veerkracht draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders