Jouw verlies in beeld | Creatieve Rouwbegeleiding | Mechelen
TROOSTCADEAU webshop | Voor 16u besteld, direct verzonden!
BlikOpener Rouwverwerking

Verlies & Veerkracht BlikOpener sessie
Geeft inzichten in het (rouw)proces waar jij in zit

Letterlijk je blik openen

Het helpt om jouw situatie eens letterlijk voor je te zien.  Een BlikOpener sessie verruimt je blik, je ziet meer.  Het is een hulpmiddel om anders naar je situatie te kijken.  Met miniaturen maken we een (familie)opstelling in het zand rond jouw situatie.  Dit kan gaan over een recent verlies maar ook over een verlies van lang geleden dat geen rust gevonden heeft.  Wortsel je met bepaalde levensvragen?  Wil jij graag stappen zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling en eens op een andere manier naar jezelf kijken?  Dan is een BlikOpener sessie wat jij nodig hebt.  Je opent letterlijk je blik en je ziet meer.

Rouwtherapie - Speltherapie

Hoe werkt het?

In een tafelzandbak breng jij met allerlei miniaturen jouw gezin, situatie of vraag in beeld.  Mensen zijn visueel ingesteld.  Het is dan ook soms makkelijker om iets in beeld te brengen dan iets uit te drukken in woorden.

Na een BlikOpener sessie heb je inzichten die je voordien niet kon zien.  Door je situatie letterlijk voor je te zien, creëer je meer grip, duidelijkheid en overzicht en dat brengt rust en vertrouwen in de toekomst.

Meer inzicht

We maken een opstelling van het proces waar je op dat moment in zit.  Je krijgt daardoor op een creatieve, verfrissende manier nieuwe inzichten.  Zo komt in beeld waar je nu staat en welke stappen je kan zetten.  

Ben jij iemand die veel in gedachten verzonken zit?  Dan is het ideaal om je denken om te zetten in beeld.  Beeld werkt verhelderend.  Lang na de sessie zie je immers nog het beeld voor je waar je heen wil.  De beelden blijven nazinderen en dat werkt heel inspirerend en rustgevend.

Verlies in beeld bij rouwverwerking
Familieopstellingen Rouwtherapie

Geen voorkennis nodig

Ik begeleid je gedurende het hele proces waarin jij je vraag of situatie in beeld brengt.  Je hoeft hiervoor niets te kunnen of niet creatief te zijn.  Het enige dat belangrijk is, is dat je ervoor open staat.  

We spreken hier jouw gevoel aan en proberen het denken zoveel mogelijk achterwege te laten.  Het zijn je gevoelens die ervoor zorgen dat je vastloopt, dus nu gaan we naar je gevoelens luisteren.  Eens niet nadenken kan heel bevrijdend werken.

Heb je een vraag? Laat het mij weten!

Verlies en Veerkracht draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders