Voor elk sterrenkindje een kaarsje | Blog BLAW2021 | Verlies & Veerkracht
TROOSTCADEAU webshop | Wegens vakantie worden er momenteel geen pakjes verzonden.
Wave of light 2021

Voor elk sterrenkindje een kaarsje

Ik schreef er vorige week al over: vanavond is er de grote ‘Wave of Light’, de afsluiting van de baby loss awareness week, een week waarin aandacht wordt gevraagd voor zwangerschapsverlies en babysterfte

Het kan gaan om een miskraam, stilgeboorte, de dood van een baby’tje, of een andere vorm van verlies in de zwangerschap.  Heel de maand oktober staan we stil bij alle kindjes die te vroeg zijn overleden, om de getroffen families te steunen.

Wave of Light

Op 15 oktober om 19u lokale tijd, worden over de hele wereld kaarsjes aangestoken voor alle kindjes die tijdens de zwangerschap of na de geboorte overleden zijn.  

Omdat 19u over de hele wereld op een ander tijdstip valt, ontstaat er een wereldwijde ‘Wave of Light’ ter nagedachtenis aan alle te vroeg overleden kindjes.  Er gaat dan letterlijk een golf van licht de wereld rond.

Elke jaar eindigt de Baby Loss Awareness Week op 15 oktober met een wereldwijde golf van lichtjes.  15 oktober is ‘International Pregnancy and Infant Loss Remembrance Day’, een dag dat we extra aandacht geven aan kindjes die veel te kort bij ons geweest zijn. 

Met je gezin

Ik wil hierbij dan ook iedereen uitnodigen om vanavond deel te nemen aan deze wereldwijde ‘Wave of Light’.  Dit doe je door vanavond, om 19u plaatselijke tijd, een kaarsje aan te steken en dit minstens een uur te laten branden.  Zo gedenken we allemaal samen alle kindjes die veel te vroeg gestorven zijn.  Neem een foto van jouw brandende kaarsjes en post ze op Facebook of Instagram met #WaveOfLight.

E-Book 'een miskraam verwerken, hoe doe je dat?'​

Miskraam verwerken E-book
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Troostcadeau

Belangrijk ivm de verzending van jouw bestelling

Wegens vakantie worden er momenteel geen pakjes verzonden.

Verlies en Veerkracht draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders