Troostbox | Zoete troostbox | Geef iemand wat troost cadeau
troostbox chocoladestick

Troostbox
Zoete Troostbox

Ben je op zoek naar een deugddoend geschenk?
Kreeg jij een zoete troostbox cadeau?
Bekijk hier de inhoud van de zoete troostbox.

Zoete troostbox - Troostcadeau

In deze cadeaubox vind je natuurlijkeeerlijke en lokale producten met een verhaal.  Deze low waste en fairtrade cadeautjes worden zo duurzaam mogelijk, én met zorgliefde en aandacht gemaakt door kleinere, plaatselijke ondernemers.

Troostbox | Zoete troostbox

Gezichtsmasker Troostcadeau

Gezichtsmasker met honing en betoniet klei

100% natuurlijk, diep reinigend en kalmerend gezichtsmasker met biologische honing van de imker en bentoniet klei.  Honing en de klei werken kalmerend en reinigend voor de huid.  Na afloop is je huid gereinigd en voelt je gezicht zijdezacht aan!

troostbox chocoladestick

2 Heerlijke Chocoladesticks

Ontdek In deze box 2 verschillende chocoladesticks voor het perfecte kopje warme chocomelk.  Neem tijd voor jezelf, ga rustig zitten en maak het even stil.  Niets is zo troostrijk en deugddoend als een warm kopje heerlijke en gezonde chocolademelk, eventueel met wat zuivere acaciahoning erbij.

Troostbox honing

Zuivere acaciahoning met lepeltje

Dit schattige potje acaciahoning met houten lepeltje tovert meteen een glimlach op ieders gezicht en mag hier niet ontbreken.  De zachte acaciahoning vermindert stress en helpt je aan een goede slaap vanwege het kalmerende effect op het lichaam. 

handgemaakte honingzeep troostbox

Handgemaakte natuurlijke honingzeep

Hand & body zeep met honing en cacao.  De honing hydrateert de huid en maakt ze heerlijk zacht.  ZoHoning wordt met de hand gemaakt met honing van een lokale imker.  Dit is een ongeparfumeerde zeep, dus ze ruikt naar echte, pure ingrediënten.

 
sisal zeepzakje Troostcadeau

Sisal zeepzakje

Na een tijdje wordt je zeep kleiner.  Stop je zeep in het zeepzakje om je lichaam te wassen en te scrubben tijdens het douchen of baden.  In het zakje gaat de zeep ook heerlijk schuimen.  Haal je zeepje wel uit het zakje tussen 2 wasbeurten om op te drogen.

Troostbox Lichtpuntje

Lichtpuntje

Een handgemaakt, vegan sojawaskaarsje.  Dit lichtpuntje is een stimulans voor de ontvanger en een hart onder de riem.  Het geeft vertrouwen en hoop voor de toekomst.  Een ambachtelijk, met de hand gegoten kaarsje van duurzame sojawas (vegan).

Een vraag? Stuur mij een bericht!

Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches