Troostbox | Zoete troostbox | Geef iemand wat troost cadeau
Troostcadeau zoete troostbox

Troostbox
Zoete Troostbox

Ben je op zoek naar een deugddoend geschenk?

Kreeg jij een zoete troostbox cadeau?
Bekijk hier de inhoud van de zoete troostbox.
Geschikt als cadeau voor iemand anders of voor jezelf.

Zoete troost box Troostcadeau

Alle cadeauboxen worden zoveel mogelijk samengesteld met natuurlijke, eerlijke en lokale producten met een verhaal.  Ik ga heel bewust op zoek naar low waste en fairtrade cadeautjes die liefst zo duurzaam mogelijk en met de hand gemaakt worden door lokale ondernemers.  Ik kies voor kwalitatieve producten die met zorg, liefde en aandacht gemaakt zijn.

5/5

Heb jij deze liefdevol samengestelde zoete troostbox ontvangen, uitgeprobeerd en goedgekeurd?  Dan zou het heel fijn zijn als je heel even de tijd nam om jouw cadeautje te beoordelen.  Zo help je anderen met het maken van de juiste keuze.  Ik ben heel benieuwd welk product jou het meest verrast heeft.

Troostbox | Zoete troostbox

In deze troostbox draait alles rond de gezonde en rustgevende werking van honing.  Deze box is dan ook heel geschikt als cadeautje voor iemand die een heftige periode doormaakt en daardoor erg gespannen is.

Gezichtsmasker Troostcadeau

Gezichtsmasker met honing en betoniet klei

100% natuurlijk, diep reinigend en kalmerend gezichtsmasker met biologische honing van de imker en bentoniet klei.  Honing en de klei werken kalmerend en reinigend voor de huid.  Na afloop is je huid gereinigd en voelt je gezicht zijdezacht aan!

De bentoniet klei absorbeert vet en vuil uit de huid en laat een gladde en zachte huid achter.  Rauwe honing is van nature antibacterieel en helpt de huid op een natuurlijke manier helen.  De biologische rauwe honing komt rechtstreeks van de imker en heeft daardoor alle natuurlijke werkzame stoffen behouden.  Bentoniet klei is zeer mild en daardoor geschikt voor alle huidtypen.  Dit masker meng je zelf per keer en is heel gemakkelijk op 1 minuut te maken.  In de verpakking zit een uitgebreide handleiding en genoeg honing en klei voor ongeveer 4 tot 5 gezichtsmaskers.  Dit zalige gezichtsmasker met honing is een weldaad voor je huid en mag zeker niet ontbreken in een zoete troostbox!

troostbox chocoladestick

Heerlijke Chocoladestick met honing

Ontdek de pure smaak en geniet van de vele gezonde stoffen die honing te bieden heeft.  For a cup of happy coziness.  Met deze chocostick maak je een heerlijk kopje chocomelk voor een rustgevend me-time momentje.  Je vindt er maar liefst 2 in jouw box.

De cacaobonen die gebruikt worden voor deze chocosticks komen van Peru en het receptuur en productieproces is op-en-top Belgisch.  De sticks worden kleinschalig en ambachtelijk gemaakt.  Deze chocoladestick bevat heel veel cacaomassa (en weinig vet/suiker), daarom moet je jouw melk zeer warm maken om te laten smelten. De chocosticks zijn ellergeenvrij en dus geschikt voor personen met een voedselallergie of intolerantie.

Om de versheid van de chocosticks te bewaren, zijn de doosjes geflowpackt.  Deze flowpack is geen gewone plastic maar een bio-plastic. Die is dus gemaakt van een plantaardige grondstof, in dit geval houtpulp. Dit wil zeggen dat het thuishoort bij GFT-afval of in je compostbak (na 12 weken is de flowpack gecomposteerd).  

Troostbox honing

Zuivere acaciahoning met lepeltje

Dit schattige potje acaciahoning met houten lepeltje tovert meteen een glimlach op ieders gezicht en mag hier niet ontbreken.  De zachte acaciahoning vermindert stress en helpt je aan een goede slaap vanwege het kalmerende effect op het lichaam. 

handgemaakte honingzeep troostbox

Handgemaakte natuurlijke honingzeep

Hand & body zeep met honing en cacao.  De honing hydrateert de huid en maakt ze heerlijk zacht.  ZoHoning wordt met de hand gemaakt met honing van een lokale imker.  Dit is een ongeparfumeerde zeep, dus ze ruikt naar echte, pure ingrediënten.

 
sisal zeepzakje Troostcadeau

Sisal zeepzakje

Na een tijdje wordt je zeep kleiner.  Stop je zeep in het zeepzakje om je lichaam te wassen en te scrubben tijdens het douchen of baden.  In het zakje gaat de zeep ook heerlijk schuimen.  Haal je zeepje wel uit het zakje tussen 2 wasbeurten om op te drogen.

Troostbox Lichtpuntje

Lichtpuntje

Een handgemaakt, vegan sojawaskaarsje.  Dit lichtpuntje is een stimulans voor de ontvanger en een hart onder de riem.  Het geeft vertrouwen en hoop voor de toekomst.  Een ambachtelijk, met de hand gegoten kaarsje van duurzame sojawas (vegan).

Een vraag? Stuur mij een bericht!

Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches