Troostbox | Troostmomentje me-time | Geef iemand wat me-time cadeau
Troostcadeau badmix

Troostbox
Troostmomentje me-time

Ben je op zoek naar een troostvol geschenk?
Kreeg jij een troostmomentje cadeau?
Bekijk hier de inhoud van deze troostbox.

Troostend verwenritueel

In deze cadeaubox vind je natuurlijkeeerlijke en lokale producten met een verhaal.  Deze low waste en fairtrade cadeautjes worden zo duurzaam mogelijk, én met zorgliefde en aandacht gemaakt door kleinere, plaatselijke ondernemers.

Troostbox | Troostmomentje me-time

Troostcadeau stoomkruiden

Gezichts stoomkruiden hydraterend en kalmerend

Klaar om te ontspannen? Deze heerlijke mix van gedroogde stoomkruiden is de perfecte manier om te relaxen!  De stoomkruiden ruiken fantastisch en zijn o.a. samengesteld uit lavendel & rozenbottel (kalmerend) en calendula & kamille (rustgevend).

Troostcadeau gezichtsmasker

Klei gezichts masker - actieve kool

Dit gezichtsmasker met actieve kool en bentonietklei is een detoxwonder voor je gezicht.  De natuurlijke ingrediënten helpen je huid te ontgiften en zorgen voor een diepe reiniging.  Het helpt om zowel je huid als je geest in evenwicht te brengen.

troost cadeau ontspanning

Luxe badmix met lavendel en goudsbloen

Deze luxe badmix met Himalaya- en Keltisch zeezout zorgt voor een heerlijk kalmerend badmoment.  De geraspte cacaoboter smelt in het warme badwater en laat de huid extra zacht en verzorgd achter.  Ook erg geschikt voor een verzachtend voetbad.

sisal zeepzakje Troostcadeau

Sisal zeepzakje

Na een tijdje wordt je zeep kleiner.  Stop je zeep in het zeepzakje om je lichaam te wassen en te scrubben tijdens het douchen of baden.  In het zakje gaat de zeep ook heerlijk schuimen.  Haal je zeepje wel uit het zakje tussen 2 wasbeurten om op te drogen.

handgemaakte zeep geranium troostbox

Hand & body zeep met roosgeranium

Het roze Himalaya zout in deze zeep zorgt voor een fijne huidpeeling.  Deze zeep geeft een rijk romig schuim voor een instant spa gevoel.  De etherische olie van roosgeranium heeft een frisse, harmonische geur die kalmerend werkt op het gemoed.

Troostcadeau lipbalsem

Natuurlijke lippenbalsem

Verzorg je lippen goed met deze vegan en handgemaakte lippenbalsem zonder parfum. De natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie, kokosolie en sheaboter verzorgen je lippen intens en geven ze een prachtige glans.

Troostbox Lichtpuntje

Lichtpuntje

Een handgemaakt, vegan sojawaskaarsje.  Dit lichtpuntje is een stimulans voor de ontvanger en een hart onder de riem.  Het geeft vertrouwen en hoop voor de toekomst.  Een ambachtelijk, met de hand gegoten kaarsje van duurzame sojawas (vegan).

vuurwerkstokje

Vuurwerkstokje

De cadeautjes worden ingepakt in een mooi zijdepapier met bijpassende sluitsticker. Als afwerking vind je er een prachtig en betekenisvol vuurwerkstokje bij in de vorm van een gouden hartje!

Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches