Troostbox | Koesterbox | Unieke troostbox om herinneringen te koesteren

Troostbox
Koesterbox

Ben je op zoek naar een betekenisvol geschenk?
Kreeg jij een koesterbox cadeau?
Bekijk hier de inhoud van de koesterbox.

Koesterbox boszeep

In deze cadeaubox vind je natuurlijkeeerlijke en lokale producten met een verhaal.  Deze low waste en fairtrade cadeautjes worden zo duurzaam mogelijk, én met zorgliefde en aandacht gemaakt door kleinere, plaatselijke ondernemers.

Troostbox | Koesterbox

Natuurlijke boszeep Troostcadeau

Biologische Handgemaakte Boszeep

Zachte zeep met groene klei voor lichaam, handen en gezicht met een heerlijke aardse bosgeur van cederhout, rozemarijn en eucalyptus.  De groene klei in deze zeep heeft een zuiverende werking en bevat veel heilzame mineralen die goed zijn voor de huid.  Een zeepje om te koesteren.

notitieboek koesterbox

Notitieboek 'Geluk'

Een boek op A5 formaat om je mooie, dierbare, leuke, ontroerende herinneringen aan je geliefde in op te schrijven.  Een heel betekenisvol troostcadeau dat helpt om herinneringen aan gelukkige momenten met een geliefde te bewaren.

Troostcadeau rustige thee

Rustige thee

Rustgevende rooibos thee met kamillebloemetjes, valeriaan en een vleugje sinaasappel.  Door de rustgevende ingrediënten zoals kamille en valeriaan, is dit een heerlijke thee om van te genieten voor het slapen gaan.

Houten theezeefje Troostcadeau

THEEZEEFJE MET HOUTEN HANDVAT EN UITLEKSCHAALTJE

Mooi design theezeefje met een houten handvat. Geschikt voor het zetten van een kopje losse thee.  Dit theezeefje is heel gemakkelijk te vullen met de bamboe maatlepel.  Het RVS gedeelte kan in de vaatwasser.

Fijne herinneringen zaaien

Zadenzakje Fijne herinneringen zaaien

Zadenzakje met zaden van paarse viooltjes. Deze bloem heeft de betekenis ‘ik denk aan jou’. Een mooi gebaar voor iemand die een geliefde moet missen waarmee hij of zij fijne herinneringen deelt.  Hiermee zeg je bijna letterlijk ‘koester de mooie herinneringen’.

vuurwerkstokje

Vuurwerkstokje

De cadeautjes worden ingepakt in een mooi zijdepapier met bijpassende sluitsticker. Als afwerking vind je er een prachtig en betekenisvol vuurwerkstokje bij in de vorm van een gouden hartje!

Een vraag? Stuur mij een bericht!

Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches