Troostbox | Koesterbox | Alles om iemand een hart onder de riem te steken
koesterbox Troostcadeau

Troostbox
Koesterbox

Ben je op zoek naar een betekenisvol geschenk?

Kreeg jij een koesterbox cadeau?
Bekijk hier de inhoud van de koesterbox.
Geschikt als cadeau voor iemand anders of voor jezelf.

Koesterbox boszeep

Alle cadeauboxen worden samengesteld met natuurlijke, eerlijke en lokale producten met een verhaal.  Ik ga heel bewust op zoek naar low waste en fairtrade cadeautjes die zo duurzaam mogelijk en met de hand gemaakt worden door lokale ondernemers.  Ik kies voor kwalitatieve producten die met zorg, liefde en aandacht gemaakt zijn.

5/5

Heb jij deze liefdevol samengestelde koesterbox ontvangen, uitgeprobeerd en goedgekeurd?  Dan zou het heel fijn zijn als je heel even de tijd nam om jouw cadeautje te beoordelen.  Zo help je anderen met het maken van de juiste keuze.  Ik ben heel benieuwd welk product jou het meest verrast heeft.

Troostbox | Koesterbox

Koesteren betekent ergens heel zorgzaam mee om gaan.  Iets met een hele grote emotionele waarde met liefde behandelen.  Zeker in een periode van verdriet en rouw is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.  Zelfzorg en zorgzaam omgaan met je lichaam zijn net dan heel belangrijk, vandaar dat een heerlijke handgemaakte zeep zeker niet mag ontbreken in deze koesterbox.  

Natuurlijke boszeep Troostcadeau

Biologische Handgemaakte Boszeep

Zachte zeep met groene klei voor lichaam, handen en gezicht met een heerlijke aardse bosgeur van cederhout, rozemarijn en eucalyptus.  De groene klei in deze zeep heeft een zuiverende werking en bevat veel heilzame mineralen die goed zijn voor de huid.

BOTMA & van BENNEKOM is een Nederlands merk waarvoor kwaliteit, duurzaamheid, transparantie, natuurlijke schoonheid en minimalisme heel belangrijk zijn.  Deze handgemaakte, natuurlijke zeep wordt op ambachtelijke wijze gemaakt met ingrediënten van biologische herkomst. De zeep is duurzaam verpakt en volledig plastic vrij.  Elk zeepje is een klein kunstwerkje voor je badkamer.

Troostcadeau rustige thee

Rustige thee

Rustgevende rooibos thee met kamillebloemetjes, valeriaan en een vleugje sinaasappel.  Door de rustgevende ingrediënten zoals kamille en valeriaan, is dit een heerlijke thee om van te genieten voor het slapen gaan.

Inhoud:
– 45 gram Rustige thee met kamillebloemetjes (zonder theïne / cafeïne) (20 tassen)
– Inclusief 3 papieren theefilters (ongebleekt en biologisch afbreekbaar) zodat je meteen thee kunt zetten
– kaartje met instructies en advies voor het perfecte kopje thee

Troost schepje

Bamboe maatlepel

Dit praktische en leuke theemaatlepeltje maakt je theemomentje compleet.  Zo wordt het zetten van jouw kopje thee een rustgevend en troostend ritueel.  Een schep bevat 2 – 3 gram thee, dit is genoeg voor het zetten van één kop losse thee.

Houten theezeefje Troostcadeau

THEEZEEFJE MET HOUTEN HANDVAT EN UITLEKSCHAALTJE

Mooi design theezeefje met een houten handvat. Geschikt voor het zetten van een kopje losse thee.  Dit theezeefje is heel gemakkelijk te vullen met de bamboe maatlepel.  Het RVS gedeelte kan in de vaatwasser.

Fijne herinneringen zaaien

Zadenzakje Fijne herinneringen zaaien

Zadenzakje met zaden van paarse viooltjes. Deze bloem heeft de betekenis ‘ik denk aan jou’. Een mooi gebaar voor iemand die een geliefde moet missen waarmee hij of zij fijne herinneringen deelt.  Hiermee zeg je bijna letterlijk ‘koester de mooie herinneringen’.

Zaai instructies:

Vroeg uitzaaien (februari-maart) onder glas. Uitplanten in april of mei. Laat uitzaaien kan ook: vanaf half juli tot half augustus en vervolgens uitplanten in de herfst. Na zo’n 12 dagen zijn de eerste blaadjes zichtbaar en na ongeveer 150 dagen staan ze in bloei.

Hoogte: 20 – 30 cm

notitieboek koesterbox

Notitieboek 'Geluk'

Een boek op A5 formaat om je mooie, dierbare, leuke, ontroerende herinneringen aan je geliefde in op te schrijven.  Een heel betekenisvol troostcadeau dat helpt om herinneringen aan een geliefde te bewaren.

Koesterbox chocoladesticks

3 Heerlijke Chocoladesticks

Ontdek In deze box maar liefst 3 verschillende chocoladesticks voor het perfecte kopje warme chocomelk.  Neem even tijd voor jezelf, ga rustig zitten en geniet.  Koester de warme herinneringen terwijl je in je schrift schrijft of door een fotoboek bladert.

De cacaobonen die gebruikt worden voor deze chocosticks komen van Peru en het receptuur en productieproces is op-en-top Belgisch.  De sticks worden kleinschalig en ambachtelijk gemaakt.  Deze chocoladestick bevat heel veel cacaomassa (en weinig vet/suiker), daarom moet je jouw melk zeer warm maken om te laten smelten. De chocosticks zijn ellergeenvrij en dus geschikt voor personen met een voedselallergie of intolerantie.  De 2 sticks zonder honing zijn bovendien ook 100% vegan.

Om de versheid van de chocosticks te bewaren, zijn de doosjes geflowpackt.  Deze flowpack is geen gewone plastic maar een bio-plastic. Die is dus gemaakt van een plantaardige grondstof, in dit geval houtpulp. Dit wil zeggen dat het thuishoort bij GFT-afval of in je compostbak (na 12 weken is de flowpack gecomposteerd).  

Troostbox Lichtpuntje

Lichtpuntje

Een handgemaakt, vegan sojawaskaarsje.  Dit lichtpuntje is een stimulans voor de ontvanger en een hart onder de riem.  Het geeft vertrouwen en hoop voor de toekomst.  Een ambachtelijk, met de hand gegoten kaarsje van duurzame sojawas (vegan).

Een vraag? Stuur mij een bericht!

Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches