Troostbox | Beterschap box | Alles om iemand beterschap te wensen
Beterschap box

Troostbox
Beterschap box

Ben je op zoek naar een beterschap geschenk?

Kreeg jij een beterschap box cadeau?
Bekijk hier de inhoud van de beterschap box.
Geschikt als cadeau voor iemand anders of voor jezelf.

Beterschap cadeau

Alle cadeauboxen worden samengesteld met natuurlijke, eerlijke en lokale producten met een verhaal.  Ik ga heel bewust op zoek naar low waste en fairtrade cadeautjes die zo duurzaam mogelijk en met de hand gemaakt worden door lokale ondernemers.  Ik kies voor kwalitatieve producten die met zorg, liefde en aandacht gemaakt zijn.

5/5

Heb jij deze liefdevol samengestelde beterschap box ontvangen, uitgeprobeerd en goedgekeurd?  Dan zou het heel fijn zijn als je heel even de tijd nam om jouw cadeautje te beoordelen.  Zo help je anderen met het maken van de juiste keuze.  Ik ben heel benieuwd welk product jou het meest verrast heeft.

Troostbox | Beterschap box

Een cadeaubox die alles in zich heeft om iemand een opkikkertje te geven.  Leg je familielid, vriend of vriendin, collega,…  in de watten, bied een beetje troost en laat zien dat je meeleeft.

Word maar snel beter thee

Word maar snel beter thee

Een mix van citroengras, gember en fruitstukjes die helpt om snel weer op krachten te komen. Deze verwarmende thee is lekker om de dag mee te beginnen en is dankzij de ontgiftende ingrediënten een uitstekend beterschap cadeau.

Inhoud:
– 50 gram Word maar snel beter thee met vers citroengras, pittige gember en sappige fruitstukjes (20 tassen)
– Inclusief 3 papieren theefilters (ongebleekt en biologisch afbreekbaar) zodat je meteen thee kunt zetten
– kaartje met instructies en advies voor het perfecte kopje thee

Houten theezeefje Troostcadeau

THEEZEEFJE MET HOUTEN HANDVAT EN UITLEKSCHAALTJE

Mooi design theezeefje met een houten handvat. Geschikt voor het zetten van een kopje losse thee.  Dit theezeefje is heel gemakkelijk te vullen met de bamboe maatlepel.  Het RVS gedeelte kan in de vaatwasser.

Troost schepje

Bamboe maatlepel

Dit praktische en leuke theemaatlepeltje maakt je theemomentje compleet.  Zo wordt het zetten van jouw kopje thee een rustgevend en troostend ritueel.  Een schep bevat 2 – 3 gram thee, dit is genoeg voor het zetten van één kop losse thee.

Troostbox honing

Zuivere acaciahoning met lepeltje

Dit schattige potje acaciahoning met houten lepeltje tovert meteen een glimlach op ieders gezicht en mag hier niet ontbreken.  De zachte acaciahoning vermindert stress en helpt je aan een goede slaap vanwege het kalmerende effect op het lichaam. 

GIMBER Troostcadeau

Gimber gemberdrankje

GIMBER zit boordevol gember, die je immuunsysteem versterkt en pijn verlicht. Het werkt ontstekingsremmend en koortswerend.  Het is een wondermiddel bij verkoudheid en griep.  Het helpt je genezen en zorgt er voor dat je minder snel opnieuw ziek wordt.

Inhoud:
– GIMBER shot 20ml

Gebruik:
– leng je 20 ml GIMBER shot aan met fris bruiswater, en voeg wat tijm of munt toe
– meer zin in een warme opkikker? Voeg heet water toe aan je Gimber shot, of combineer met munt- of groene thee
– warme chocolademelk wat beu gedronken? Voeg er je Gimber shot aan toe!

Gezondheid zaaien

Zadenzakje gezondheid zaaien

De rode zonnehoed staat voor kracht en gezondheid.  Wens iemand spoedig herstel met een bloemenboodschap.  De rode zonnehoed dient als remedie tegen verkoudheid en griep, activeert het immuunsysteem en vermindert de duur en ernst van de klachten.

Zaai instructies:

Je kunt de zaadjes vroeg uitzaaien (februari-maart) onder glas en ze nadien buiten uitplanten (april-mei).
Vanaf april t/m juni kun je ze rechtstreeks in de grond uitzaaien, op een (half-) zonnige plek.
Bloeperiode is in juni – oktober. Aantrekkelijk voor bijen en vlinders.

Hoogte: 50 – 60 cm

sisal zeepzakje Troostcadeau

Sisal zeepzakje

Na een tijdje wordt je zeep kleiner.  Stop je zeep in het zeepzakje om je lichaam te wassen en te scrubben tijdens het douchen of baden.  In het zakje gaat de zeep ook heerlijk schuimen.  Haal je zeepje wel uit het zakje tussen 2 wasbeurten om op te drogen.

Beterschap cadeau

Hand & body zeep met rozemarijn

Het roze Himalaya zout in deze zeep zorgt voor een fijne huidpeeling.  Deze zeep geeft een rijk romig schuim voor een instant spa gevoel.  De etherische olie van rozemarijn heeft een opwekkend en activerend effect. Een zeep om je zorgen mee weg te wassen.

Troostbox Lichtpuntje

Lichtpuntje

Een handgemaakt, vegan sojawaskaarsje.  Dit lichtpuntje is een stimulans voor de ontvanger en een hart onder de riem.  Het geeft vertrouwen en hoop voor de toekomst.  Een ambachtelijk, met de hand gegoten kaarsje van duurzame sojawas (vegan).

Een vraag? Stuur mij een bericht!

Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches