Troostbox | Beterschap box | Een unieke box voor een spoedig herstel
Veel beterschap

Troostbox
Beterschap box

Ben je op zoek naar een beterschap geschenk?
Iemans een spoedig herstel toewensen?
Kreeg jij een beterschap box cadeau?
Bekijk hier de inhoud van de beterschap box.

zeep beterschap

In deze cadeaubox vind je natuurlijkeeerlijke en lokale producten met een verhaal.  Deze low waste en fairtrade cadeautjes worden zo duurzaam mogelijk, én met zorgliefde en aandacht gemaakt door kleinere, plaatselijke ondernemers.

Troostbox | Beterschap box

Word maar snel beter thee

Word maar snel beter thee

Een mix van citroengras, gember en fruitstukjes die helpt om snel weer op krachten te komen. Deze verwarmende thee is lekker om de dag mee te beginnen en is dankzij de ontgiftende ingrediënten een uitstekend beterschap cadeau.

Houten theezeefje Troostcadeau

THEEZEEFJE MET HOUTEN HANDVAT EN UITLEKSCHAALTJE

Mooi design theezeefje met een houten handvat. Geschikt voor het zetten van een kopje losse thee.  Dit theezeefje is heel gemakkelijk te vullen met de bamboe maatlepel.  Het RVS gedeelte kan in de vaatwasser.

Troostbox honing

Zuivere acaciahoning met lepeltje

Dit schattige potje acaciahoning met houten lepeltje tovert meteen een glimlach op ieders gezicht en mag hier niet ontbreken.  De zachte acaciahoning vermindert stress en helpt je aan een goede slaap vanwege het kalmerende effect op het lichaam. 

GIMBER Troostcadeau

Gimber gemberdrankje

GIMBER zit boordevol gember, die je immuunsysteem versterkt en pijn verlicht. Het werkt ontstekingsremmend en koortswerend.  Het is een wondermiddel bij verkoudheid en griep.  Het helpt je genezen en zorgt er voor dat je minder snel opnieuw ziek wordt.

Gezondheid zaaien

Zadenzakje gezondheid zaaien

De rode zonnehoed staat voor kracht en gezondheid.  Wens iemand spoedig herstel met een bloemenboodschap.  De rode zonnehoed dient als remedie tegen verkoudheid en griep, activeert het immuunsysteem en vermindert de duur en ernst van de klachten.

sisal zeepzakje Troostcadeau

Sisal zeepzakje

Na een tijdje wordt je zeep kleiner.  Stop je zeep in het zeepzakje om je lichaam te wassen en te scrubben tijdens het douchen of baden.  In het zakje gaat de zeep ook heerlijk schuimen.  Haal je zeepje wel uit het zakje tussen 2 wasbeurten om op te drogen.

zeep beterschap

Hand & body zeep met roosgeranium

Het roze Himalaya zout in deze zeep zorgt voor een fijne huidpeeling.  Deze zeep geeft een rijk romig schuim voor een instant spa gevoel.  De etherische olie van roosgeranium heeft een frisse, harmonische geur die kalmerend werkt op het gemoed.

vuurwerkstokje

Vuurwerkstokje

De cadeautjes worden ingepakt in een mooi zijdepapier met bijpassende sluitsticker. Als afwerking vind je er een prachtig en betekenisvol vuurwerkstokje bij in de vorm van een gouden hartje!

Een vraag? Stuur mij een bericht!

Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches