Hoe ik werk | | Verlies & Veerkracht Miskraambegeleiding | Mechelen
Verlies & Veerkracht Miskraambegeleiding Mechelen

Persoonlijke begeleiding na miskraam
in mijn praktijk of online

Hoe werk ik?

Persoonlijke begeleiding na je miskraam

Een traject omvat 5 sessies en wordt altijd op jouw maat en volgens jouw gezinssituatie samengesteld.  Een miskraam treft jullie beiden.  Daarom is het mogelijk om de begeleiding (deels) als koppel te volgen.

Praktijkruimte in Mechelen

Praktijk voor miskraambegeleiding in Mechelen

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Mechelen in een aangename en huiselijke sfeer.  De praktijk bevindt zich vlak bij de E19 in een rustige woonwijk.  Ze is vlot bereikbaar met gratis parking voor de deur. 

Online miskraambegeleiding via Zoom

Volg jij liever begeleiding bij je thuis, in je eigen vertrouwde omgeving?  Woon je veraf en is de verplaatsing moeilijk?  Geen probleem, want ik geef de begeleiding na een miskraam ook online via videobellen.  Lees hier meer over de voordelen van online miskraambegeleiding.

online begeleiding na miskraam
kennismakingsgesprek miskraam

Gratis telefonisch gevoelsgesprek

Ter kennismaking bied ik je een gratis telefonisch gevoelsgesprek aan van een half uur.  Ik luister naar jouw verhaal en samen bekijken we of mijn begeleiding passend is voor jouw situatie.

Start begeleidingsprogramma

Nadat je beslist hebt om een traject te volgen, plannen we onze afspraken in.  Ik stel het traject samen, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.  We doorlopen het programma op jouw tempo.

afspraak
Familieopstellingen na miskraam

Tastbare herinnering aan jouw kindje

Tijdens het traject werken we met een persoonlijk werkboek, een invulboek en allerlei werkmateriaal.  Volg jij het traject via Zoom?  Dan wordt alles bij jou thuis bezorgd.