Koesterkeien | Troostgeschenk | Rouwcadeau | Grafdecoratie
Grafdecoratie

Koesterkeien | Troostgeschenkjes | Grafdecoratie

Troostcadeau

Binnen ‘Het Keien Atelier’ maak ik bijzondere geschenkjes om te geven of te houden.  Een mooie handgeschilderde kei is een uniek en heel persoonlijk cadeau, voor jezelf of om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt.  Het Keien Atelier is gespecialiseerd in koesterkeien zoals troostkeien en wenskeien voor elke gelegenheid.

Je kunt ze binnen neerleggen: als decoratie op een herdenkingsplekje, als papiergewicht op je bureau,…

Buiten zijn ze prachtig als decoratie in de tuin, op het terras, of in een koesterhoekje.  De grote koesterkeien zijn mooi als grafstuk, als alternatief voor een bloemstuk.  Ze zijn weerbestendig en dus goed bestand tegen regen, koude, droogte en hitte.  Ze blijven dus veel langer mooi dan bloemen.

Deze grote rivierkeien zijn unieke kunstwerkjes.  Alle keien zijn met de hand beschilderd met hoogwaardige acrylverf. Ze zijn beschermd met een sterke, transparante vernislaag waardoor ze goed buiten kunnen neergelegd worden. 

Bekijk de webshop voor de afmetingen van deze grote keien.

Een koesterkei als troostcadeautje

Cadau Veel Liefs

Een koesterkei is een prachtig troostgeschenkje voor iemand die afscheid moest nemen van een geliefde, iemand die eenzaam is, getroffen is door ziekte, een moeilijke scheiding doormaakt,…  Het is ook heel mooi als afscheidsgeschenkje,  om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt, of een hart onder de riem te steken.

Wenskei

Bijzondere grafdecoratie

Troostcadeau

Een koesterkei is ook heel mooi als grafdecoratie en op een  herdenkingsplekje.  Met een handgeschilderde kei met een mooie boodschap kun je de plek aankleden waar je een geliefde kunt herdenken.  Alle keien zijn weer- en wind bestendig en dus zeer geschikt om als decoratie op een graf te plaatsen.

Moederdagcadeau

Gepersonaliseerde keien volgens jouw wensen

Troostcadeau collega

Wil jij graag een gepersonaliseerde kei met een zelf gekozen tekst?  Een naam?  Een quote?  Een datum?  Ook is het mogelijk om een beetje as van de overledene in de verf te verwerken.  Stuur mij een berichtje om de mogelijkheden te bekijken.

Troostcadeau grafdecoratie

Een vraag over de koesterkeien? Stuur mij een bericht!