Hemeldoos als troostgeschenk - Verlies en Veerkracht
Troostgeschenk wit
Troostgeschenk wit
Troostgeschenk wit

Hemeldoos

Een uniek concept om jouw kindje te gedenken

Als je een kindje verliest in de zwangerschap of kort nadien, staat je wereld stil.  Je roze wolk verandert in een zwarte wolk.  

Een kindje verliezen in de zwangerschap, heeft een enorme impact op jou, op je partner en op jullie relatie.  Dit geldt zowel voor een miskraam, een abortus, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of het verlies van een tweelingkindje.  Het maakt niet uit hoe ver je al gevorderd was in je zwangerschap.

Als je nog maar enkele weken zwanger was dan heb je maar weinig tastbare herinneringen aan je kindje dat zo kort bij je was.  Mogelijk is een positieve zwangerschapstest het enige dat je hebt.  Als je je kindje verder in de zwangerschap verloren bent, of als het stil geboren werd dan heb je misschien al enkele echo fotootjes om te koesteren.

Ook voor jouw kindje kun je een Hemeldoos maken.  Je kiest de kleur die het best bij jou en je kindje past en je kan ze aankleden en versieren zoals het goed voelt voor jou.  In jouw Hemeldoos kun je spulletjes bewaren die dierbaar zijn voor jou.  

 
  • Geschikt voor iedereen die een kindje moet missen in zijn of haar leven
  • Letterlijk een eigen plekje creëren waar je steun en troost vindt

Een Hemeldoos... Dat is:

  • een uniek plekje voor jouw kindje

Een Hemeldoos is heel waardevol als jij een kindje verloor tijdens de zwangerschap of kort nadien.

Je maakt zelf op gevoel een heel persoonlijk herdenkingsplekje voor het kindje dat zo kort bij je was.  Je kan jouw Hemeldoos versieren of hem gewoon blanco neerzetten. 

Verlies van een baby
  • een eigen herdenkingswereldje

Je kan jouw Hemeldoos op verschillende manieren versieren.  

Afhankelijk van de tastbare herinneringen die je hebt kun je echo’s of foto’s van je kindje gebruiken, maar je kan net zo goed iets kleuren of schilderen of een mooi passend tekstje gebruiken.

Vragen over de Hemeldoos?

Vul je vraag en je contactgegevens hieronder in.  Ik contacteer je en denk dan met je mee.

De website madamwol.be maakt gebruik van cookies. Dit is nodig om jou als bezoeker een optimale website ervaring te bezorgen. Als je doorgaat naar deze website wil dat zeggen dat je hier akkoord mee bent.