Brievenbusdoosje Troost in een doosje | Webshop Troostcadeautjes
Troost in een doosje

Brievenbusdoosje
Troost in een doosje

Ben je op zoek naar een mooi troostcadeautje?

Kreeg jij een troostdoosje cadeau?
Lees hier alles over de inhoud van ‘troost in een doosje’.
Geschikt als cadeau voor iemand anders of voor jezelf.

lovely pink handzeep

Alle brievenbusdoosjes worden zoveel mogelijk samengesteld met natuurlijke, eerlijke en lokale producten met een verhaal.  Ik ga heel bewust op zoek naar low waste en fairtrade cadeautjes die liefst zo duurzaam mogelijk en met de hand gemaakt worden door lokale ondernemers.  Ik kies voor kwalitatieve producten die met zorg, liefde en aandacht gemaakt zijn.

5/5

Heb jij dit liefdevol samengestelde troostdoosje ontvangen, uitgeprobeerd en goedgekeurd?  Dan zou het heel fijn zijn als je heel even de tijd nam om jouw cadeautje te beoordelen.  Zo help je anderen met het maken van de juiste keuze.  Ik ben heel benieuwd welk product jou het meest verrast heeft.

Brievenbusdoosje | Troost in een doosje

Handzeep Lovely Pink

Handgemaakte handzeep Lovely pink

Lovely Pink! De naam zegt het al, pure verwennerij met dit unieke, ambachtelijke en volledig natuurlijke roze zeepje. De rozengeur heeft een zachte, verzorgende en rustgevende werking.  Op het zeepje zitten geurende rozenblaadjes.

Troost lieve thee

Lieve thee

Een heerlijke, milde groene thee met rozenblaadjes en natuurlijk gekleurde suikerhartjes.  Deze losse thee is gemaakt om te verwarmen, te troosten en geeft een gevoel van geborgenheid.  De rozenblaadjes en hartjes verzachten je gevoelens.

Inhoud:
– 50 gram Lieve thee met rozenblaadjes en hartjes (20 tassen)
– Inclusief 20 papieren theefilters (ongebleekt en biologisch afbreekbaar) zodat je meteen thee kunt zetten
– kaartje met instructies en advies voor het perfecte kopje thee

Bamboe theeschepje

Bamboe theeschepje

Dit praktische en leuke theemaatlepeltje maakt je theemomentje compleet.  Zo wordt het zetten van jouw kopje thee een rustgevend en troostend ritueel.  Een schep bevat 2 – 3 gram thee, dit is genoeg voor het zetten van één kop losse thee.

Troost zaaien

Zadenzakje Troost zaaien

De klaproos staat voor troost.  Steek een hart onder de riem met een bloemenboodschap en geef jezelf of iemand anders een persoonlijk en symbolisch cadeau.  Dit zadenzakje geeft 2 keer troost, nl bij het ontvangen en bij het bloeien van de mooie rode klaprozen.

Zaai instructies:
De zaadjes kun je vanaf eind maart tot eind mei buiten zaaien.  Na zo’n 15 dagen zijn de eerste blaadjes zichtbaar en na ongeveer 70 dagen staan ze in bloei. Zaai ze met een ruime afstand van elkaar, tussen de 15 en 25 cm.  Aantrekkelijk voor bijen.

Hoogte: 20 – 60 cm

sterkaarsje troost

Sterkaarsje

Liefdevol, eerlijk en ambachtelijk kaarje in de vorm van een sterretje.  Dit kaarsje staat symbool voor hoop en vertrouwen in de toekomst en geeft steun op moeilijke momenten.  Het kaarsje heeft een diameter van 55 mm en brandt +/- 8 uur.

droogbloemetjes troost

Droogloemetjes in glazen koker

Droogbloemetjes als teken van troost en liefde.  Bloemetjes versturen in een brievenbusdoosje?  Dat gaat perfect met deze troostbloemetjes in een glazen koker.  Ze maken jouw troostplekje compleet.

GIMBER Troostcadeau

Gimber gemberdrankje

GIMBER zit boordevol kwalitatieve gember die je een boost geeft, een zuiverende werking heeft en pijn verlicht.  Het kan troost bieden bij gevoelens van eenzaamheid en innerlijke kou en mag dus zeker niet ontbreken in een troostcadeautje.

Inhoud:
– GIMBER shot 20ml

Gebruik:
– leng je 20 ml GIMBER shot aan met fris bruiswater, en voeg wat tijm of munt toe
– meer zin in een warme opkikker? Voeg heet water toe aan je Gimber shot, of combineer met munt- of groene thee
– warme chocolademelk wat beu gedronken? Voeg er je Gimber shot aan toe!

Een vraag? Stuur mij een bericht!

Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches