Brievenbusdoosje Troost in een doosje | Webshop Troostcadeautjes
troost in een doosje

Brievenbusdoosje
Troost in een doosje

Ben je op zoek naar een mooi en betekenisvol troostcadeautje?
Kreeg jij een troostdoosje cadeau?
Lees hier alles over de inhoud van ‘troost in een doosje’.

GIMBER Troostcadeau

In dit brievenbusdoosje vind je natuurlijkeeerlijke en lokale producten met een verhaal.  Deze low waste en fairtrade cadeautjes worden zo duurzaam mogelijk, én met zorgliefde en aandacht gemaakt door kleinere, plaatselijke ondernemers.

Brievenbusdoosje | Troost in een doosje

Troost zaaien

Zadenzakje Troost zaaien

De klaproos staat voor troost.  Steek een hart onder de riem met een bloemenboodschap en geef jezelf of iemand anders een persoonlijk en symbolisch cadeau.  Dit zadenzakje geeft 2 keer troost, nl bij het ontvangen en bij het bloeien van de mooie rode klaprozen.

badzout troost

LUXE BADMIX MET LAVENDEL EN GOUDSBLOEN

Deze luxe badmix met Himalaya- en Keltisch zeezout zorgt voor een heerlijk kalmerend badmoment.  De geraspte cacaoboter smelt in het warme badwater en laat de huid extra zacht en verzorgd achter.  Ook erg geschikt voor een verzachtend voetbad.

trooststeen rozenkwarts

Trooststeen rozenkwarts

Deze mooie, gepolijste rozenkwarts trooststeen heeft een vlakke zijde waar je duim in past.  De steen tussen duim en wijsvinger houden en je duim zachtjes heen en weer te bewegen helpt om zorgen en stress te verminderen. 

GIMBER Troostcadeau

Gimber gemberdrankje

GIMBER zit boordevol kwalitatieve gember die je een boost geeft, een zuiverende werking heeft en pijn verlicht.  Het kan troost bieden bij gevoelens van eenzaamheid en innerlijke kou en mag dus zeker niet ontbreken in een troostcadeautje.

vuurwerkstokje

Vuurwerkstokje

De cadeautjes worden ingepakt in een mooi zijdepapier met bijpassende sluitsticker. Als afwerking vind je er een prachtig en betekenisvol vuurwerkstokje bij in de vorm van een gouden hartje!

Een vraag? Stuur mij een bericht!

Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches