Brievenbusdoosje | Rust in een doosje | Webshop Troostcadeau
Troostcadeau rust

Brievenbusdoosje
Rust in een doosje

Ben je op zoek naar een
rustgevend troostcadeautje?
Kreeg jij een rustmomentje cadeau?
Lees hier alles over ‘rust in een doosje’.

droogbloemetjes troost

In dit brievenbusdoosje vind je natuurlijkeeerlijke en lokale producten met een verhaal.  Deze low waste en fairtrade cadeautjes worden zo duurzaam mogelijk, én met zorgliefde en aandacht gemaakt door kleinere, plaatselijke ondernemers.

Brievenbusdoosje | Rust in een doosje

Troostcadeau rustige thee

Rustige thee

Rustgevende rooibos thee met kamillebloemetjes, valeriaan en een vleugje sinaasappel.  Door de rustgevende ingrediënten zoals kamille en valeriaan, is dit een heerlijke thee om van te genieten voor het slapen gaan.

Troost schepje

Bamboe maatlepel

Dit praktische en leuke theemaatlepeltje maakt je theemomentje compleet.  Zo wordt het zetten van jouw kopje thee een rustgevend en troostend ritueel.  Een schep bevat 2 – 3 gram thee, dit is genoeg voor het zetten van één kop losse thee.

HappySoaps lavendel

HAPPYSOAPS LAVENDEL BODY WASH BAR

Lavendel heeft van nature een rustgevende, verzachtende en reinigende werking.  Deze Body Wash Bar geeft je een relaxt, schoon gevoel en kalmeert en verzorgt je lichaam en je geest. Pure verwennerij met deze vegan zeep vol natuurlijke ingrediënten.

sterkaarsje troost

Sterkaarsje

Liefdevol, eerlijk en ambachtelijk kaarje in de vorm van een sterretje.  Dit kaarsje staat symbool voor hoop en vertrouwen in de toekomst en geeft steun op moeilijke momenten.  Het kaarsje heeft een diameter van 55 mm en brandt +/- 8 uur.

droogbloemetjes troost

Droogloemetjes in glazen koker

Droogbloemetjes als teken van troost en liefde.  Bloemetjes versturen in een brievenbusdoosje?  Dat gaat perfect met deze troostbloemetjes in een glazen koker.  Ze maken jouw troostplekje compleet.

GIMBER Troostcadeau

Gimber gemberdrankje

GIMBER zit boordevol kwalitatieve gember, die een zuiverende werking heeft en pijn verlicht.  Het kan troost bieden bij gevoelens van eenzaamheid en innerlijke kou en mag dus zeker niet ontbreken in een troostcadeautje.

vuurwerkstokje

Vuurwerkstokje

De cadeautjes worden ingepakt in een mooi zijdepapier met bijpassende sluitsticker. Als afwerking vind je er een prachtig en betekenisvol vuurwerkstokje bij in de vorm van een gouden hartje!

Een vraag? Stuur mij een bericht!

Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches