Brievenbusdoosje | Me-time in een doosje | Webshop Troostcadeau
Me-time troost

Brievenbusdoosje
Me-time in een doosje

Ben je op zoek naar een mooi
zelfzorg cadeautje?
Kreeg jij een doosje me-time cadeau?
Bekijk hier de inhoud van ‘me-time in een doosje’.

Troostend badmomentje

In dit brievenbusdoosje vind je natuurlijkeeerlijke en lokale producten met een verhaal.  Deze low waste en fairtrade cadeautjes worden zo duurzaam mogelijk, én met zorgliefde en aandacht gemaakt door kleinere, plaatselijke ondernemers.

Brievenbusdoosje | Me-time in een doosje

Badzout troost

Luxe badmix met lavendel en goudsbloen

Deze luxe badmix met Himalaya- en Keltisch zeezout zorgt voor een heerlijk kalmerend badmoment.  De geraspte cacaoboter smelt in het warme badwater en laat de huid extra zacht en verzorgd achter.  Ook erg geschikt voor een verzachtend voetbad.

Troostcadeau HappySoaps lavendel

HappySoaps lavendel body wash bar

Lavendel heeft van nature een rustgevende, verzachtende en reinigende werking.  Deze Body Wash Bar geeft je een relaxt, schoon gevoel en kalmeert en verzorgt je lichaam en je geest. Pure verwennerij met deze vegan zeep vol natuurlijke ingrediënten.

Troostcadeau HappySoaps zeepzakje

Sisal zeepzakje

Stop je zeep in het zeepzakje om je lichaam te wassen en te scrubben tijdens het douchen of baden.  In het zakje gaat de zeep ook heerlijk schuimen.  Haal je zeepje wel uit het zakje tussen 2 wasbeurten om op te drogen.

Troostcadeau HappySoaps zeepschaaltje

Zeepbakje

Gebruik deze houten zeephouder om je zeep te laten drogen tussen je wasbeurten. Zo gaat je zeep lang mee. Dit mooie elegante zeepbakje is een blikvanger in je badkamer.  Zet het op een droge plaats zodat je zeep goed droog blijft.

vuurwerkstokje

Vuurwerkstokje

De cadeautjes worden ingepakt in een mooi zijdepapier met bijpassende sluitsticker. Als afwerking vind je er een prachtig en betekenisvol vuurwerkstokje bij in de vorm van een gouden hartje!

Een vraag? Stuur mij een bericht!

Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches