Brievenbusdoosje | Beterschap in een doosje | Webshop Troostcadeautjes
geschenkdoosje veel beterschap

Brievenbusdoosje
Beterschap in een doosje

Ben je op zoek naar een deugddoend
beterschap cadeautje?
Kreeg jij een beterschap doosje cadeau?
Bekijk hier de inhoud van ‘beterschap in een doosje’.

geschenkdoosje spoedig herstel

In dit brievenbusdoosje vind je natuurlijke, eerlijke en lokale producten met een verhaal.  Deze low waste en fairtrade cadeautjes worden zo duurzaam mogelijk, én met zorg, liefde en aandacht gemaakt door kleinere, plaatselijke ondernemers.

Brievenbusdoosje | Beterschap in een doosje

Word maar snel beter thee

Word maar snel beter thee

Een mix van citroengras, gember en fruitstukjes die helpt om snel weer op krachten te komen. Deze verwarmende thee is lekker om de dag mee te beginnen en is dankzij de ontgiftende ingrediënten een uitstekend beterschap cadeau.

Gezondheid zaaien

Zadenzakje gezondheid zaaien

De rode zonnehoed staat voor kracht en gezondheid.  Wens iemand spoedig herstel met een bloemenboodschap.  De rode zonnehoed dient als remedie tegen verkoudheid en griep, activeert het immuunsysteem en vermindert de duur en ernst van de klachten.

Bamboe theeschepje

Bamboe theeschepje

Dit praktische en leuke theemaatlepeltje maakt je theemomentje compleet.  Zo wordt het zetten van jouw kopje thee een rustgevend en troostend ritueel.  Een schep bevat 2 – 3 gram thee, dit is genoeg voor het zetten van één kop losse thee.

GIMBER Troostcadeau

Gimber gemberdrankje

GIMBER zit boordevol gember, die je immuunsysteem versterkt en pijn verlicht. Het werkt ontstekingsremmend en koortswerend.  Het is een wondermiddel bij verkoudheid en griep.  Het helpt je genezen en zorgt er voor dat je minder snel opnieuw ziek wordt.

vuurwerkstokje

Vuurwerkstokje

De cadeautjes worden ingepakt in een mooi zijdepapier met bijpassende sluitsticker. Als afwerking vind je er een prachtig en betekenisvol vuurwerkstokje bij in de vorm van een gouden hartje!

Een vraag? Stuur mij een bericht!

Verlies en Veerkracht draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches